Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrație„Puiul” de autostradă din Timiș a ajuns la ... 11 km

„Puiul” de autostradă din Timiș a ajuns la … 11 km

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Autostrada Sudului sau A6 urmează să facă legătura între Lugoj și Calafat adică pe o distanță de 271 de km. Proiectul se preconizează a fi gata în anul 2019 iar A6 va face parte din coridorul IV Pan European, care îi va duce pe șoferi spre Sofia, Salonic și Istanbul.

Proiectul pentru construirea autostrăzii a fost demarat în anul 2011 iar în ciuda tăcerii așternute pe site-ul Companiei Naționale de Autostrăzi și Drumuri Naționale în ceea ce privește alte detalii, ”puiul„ de autostradă a început să prindă forme. Mai precis, poate fi parcurs pe o distanță de 11 km adică o călătorie de un sfert de oră.

Pe lânga asta, porțiunea construită se află lângă Lugoj și este mai mult o șosea de centură. Deși momentan este „drumul către nicăieri”, orice pas cât de mic este apreciat, toate obiectivele mărețe pornind de la zero. Astfel, în aproximativ 6-7 ani situația călătoriilor din vestul spre sudul țării se va înbunătăți considerabi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare