Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCNADNR restricţionează TRAFICUL pe un drum important din TIMIŞ. Vezi unde şi...

CNADNR restricţionează TRAFICUL pe un drum important din TIMIŞ. Vezi unde şi cât va dura până la rezolvarea situaţiei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a introdus aceste restricţii pentru traficului rutier întrucât în zona kilometrului 3+190, corpul drumului a cedat din cauza fenomenelor meteorologice înregistrate în noapte dintre 24 şi 25 mai 2014 (precipitaţii abundente, vânt puternic).

Până la remedierea situaţiei, traficul rutier se va desfăşura deviat pe următoarea rută ocolitoare: DN 68A (Municipiul Lugoj) – DN 6 (Centura Lugoj) – A6 (Lugoj – Balinţ) – A1 (Balinţ – Traian Vuia) – DN 68A, km 27+500 (Dumbrava).

Conducătorii auto sunt rugaţi să respecte restricţia de circulaţie instituită şi semnalizarea rutieră temporară, iar aceştia trebuie să ştie că informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din Romania S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360 sau accesând pagina de internet: www.cnadnr.ro.

foto: Constantin Duma

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare