ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Reţeta zilei – 22 decembrie

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Reţeta zilei - 22 decembrie 1TURTĂ DULCE

Ingrediente:

– 1 kg de făină albă;
– 3 linguriţe de bicarbonat;
– 2 linguriţe de scorţişoară;
– 300 g de zahăr pudră;
– 300 g margarină Rama;
– 250 ml miere;
– 3 ouă întregi şi făină pentru întins aluatul.

Mod de preparare:

În primul rând se amestecă făina cu bicarbonatul, scorţişoara şi zahărul pudră. Apoi se adaugă margarina, mierea şi ouăle şi se frământă până se obţine un aluat mai moale. Următorul pas îl constituie aşezarea aluatulului rezultat pe masa presărată cu făină. Acesta se împarte în două sau trei bucaţi şi se întinde fiecare, iar apoi se decupează cu forme.Reţeta zilei - 22 decembrie 2

După aceasta se aşează hârtie de copt în tava în care urmează coacerea figurinelor rezultate după tăierea cu formele amintite, se aşează figurinele şi se lasă în cuptorul preîncălzit, la foc mic, circa 8 – 10 minute până capătă culoare.

Când se răcesc figurinele, acestea se ornează în funcţie de preferinţe (glazură din zahăr pudră, glazura de ciocolată, glazură din albuş de ouă, etc)

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

1 COMENTARIU

  1. N-am mai avut vreme sa postez, insa va spun acum ca reteta este exceptionala. Extrem de usor de facut, iar rezultatul este peste asteptari. Moale, dulce, au mancat copii de nu se mai opreau. Si cel mai important! Facuta in casa!!! La multi ani si multumim pentru banutaturile de retete pe care le postati.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore