Din sufletul Ripensiei, pentru cei mici

Date:

În cursul acestei săptămâni, jucătorii Ripensiei Timişoara, împreună cu atrenorul Ovidiu Olariu, au vizitat două centre de plasament, unde au împărţit pachete micuţilor, aducându-le, astfel, un zâmbet in pragul Sărbătorilor de Crăciun.

Preţ de câteva minute bune, băieţii echipaţi în galben-roşu s-au jucat cu copiii, care, încântaţi de cadouri şi de prezenţa fotbaliştilor, au colindat şi au recitat poezii. Au fost oferite pachete individuale, iar centrele au fost dotate cu aparatură electrocasnică, de care aveau mare nevoie.

Centrele vizitate aparţin de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, primul fiind Centrul de Primire în Regim de Urgenţa de pe str. Cpt. Damşescu, iar al doilea a fost Adăpostul de Zi şi de Noapte pentru Copiii Străzii, de pe Str. Ioan Slavici.

Această activitate a putut fi desfăşurată datorită donaţiilor făcute de către Membri Asociaţi în cadrul Adunării Generale, anunţă ripensiatimisoara.ro.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare