Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Din sufletul Ripensiei, pentru cei mici

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Din sufletul Ripensiei, pentru cei mici 1În cursul acestei săptămâni, jucătorii Ripensiei Timişoara, împreună cu atrenorul Ovidiu Olariu, au vizitat două centre de plasament, unde au împărţit pachete micuţilor, aducându-le, astfel, un zâmbet in pragul Sărbătorilor de Crăciun.

Preţ de câteva minute bune, băieţii echipaţi în galben-roşu s-au jucat cu copiii, care, încântaţi de cadouri şi de prezenţa fotbaliştilor, au colindat şi au recitat poezii. Au fost oferite pachete individuale, iar centrele au fost dotate cu aparatură electrocasnică, de care aveau mare nevoie.

Centrele vizitate aparţin de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Timiş, primul fiind Centrul de Primire în Regim de Urgenţa de pe str. Cpt. Damşescu, iar al doilea a fost Adăpostul de Zi şi de Noapte pentru Copiii Străzii, de pe Str. Ioan Slavici.

Această activitate a putut fi desfăşurată datorită donaţiilor făcute de către Membri Asociaţi în cadrul Adunării Generale, anunţă ripensiatimisoara.ro.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore