Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialCADOURI, de Paște, pentru copiii și tinerii suferinzi de boli musculare și...

CADOURI, de Paște, pentru copiii și tinerii suferinzi de boli musculare și neuromusculare de la Fundația ”Laurențiu Ciucur”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fundația ”Laurenţiu Ciucur” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor și tinerilor care suferă în principal de distrofie musculara pogresivă, precum si a familiilor acestora. Organizația are în grijă, în prezent, 42 de copii și tineri cu nevoi speciale de care se ocupă un număr relativ mic de persoane.

În 2015, Fundația acordă cu ocazia sărbatorilor pascale, un sprjin financiar în valoare totală de 12.600 lei, pentru toţi membrii fundației, copiii şi tinerii suferinzi de boli musculare şi neuromusculare progresive din judeţul Timiş.

”Așa cum am promis cu ocazia Telemaratonului Speranței din decembrie 2014, fiecare copil sau tânăr din fundație va beneficia de un sprijin financiar in valoare de 300 lei, ce va fi, suntem siguri, de mare ajutor fiecărei familii. Acțiunea va fi finalizată până în ajunul Paștelui”, anunță reprezentanții Fundației.

Pe de altă parte, a fost stabilită perioada de desfășurare a Taberei de Distrofie Musculară. Aceasta va avea loc în perioada 13 – 27 iunie 2015, la Buziaș, în locația pusă la dispoziție cu multă generozitate de Fundația ”Cristian Șerban”.

Fondurile pentru toate acțiunile de mai sus provin din donaţiile oferite cu generozitate de timişoreni și sponsori în cadrul celei de a XXI-a ediţie a Telemaratonului Speranţei, care s-a desfăşurat în luna decembrie a anului trecut, manifestare organizată de Fundaţia ”Laurențiu Ciucur”, Inspectoratul Şcolar al Judetului Timiş, Fundaţia Judeţeană pentru Tineret Timiş, Cons Electrificarea Instal Timișoara şi Televiziunea Europa Nova Timişoara.

”Cu ocazia Sărbătorilor de Paște, în numele copiilor şi tinerilor din fundaţie urăm tuturor sărbători fericite, pe care să le petreacă cu bucurie şi linişte sufletească”, a spus Zaharia Ciucur (foto), președintele Fundației.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Se deschide Ludoteca Habarnam – Club de joaca si lectura pentru copii, la Timisoara

Începând cu 31 octombrie se va deschide, în Calea Șagului, pe str. Gavril Musicescu,...

Politistii din Timis, fapte bune pentru copii: ”Protejam oameni, ajutam oameni!”

Polițiștii din cadrul Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Timiș au adus zâmbetul pe chipurile...

Copii, aduce-ti parintii la spectacolele TNT! Cuplurile, bilete 1+1 gratis!

Teatrul Național Timișoara (TNT) propune publicului său un schimb de roluri, lansând pentru toată...