„Fiul risipitor” Ioan Mera: Ar fi foarte bine să învingem

- Advertisement -

Fostul component al Politehnicii Timişoara, din „era” Iancu, Ioan Mera, a revenit în această iarnă la noua echipă de Bega – ACS Poli. Acesta s-a „integrat” rapid, fiind folosit ca titular încă din primul meci pe care bănăţenii l-au disputat la Mediaş, în urmă cu aproape două săptămâni, când au învins, cu mult noroc, cu 1-0.

„M-am acomodat repede, chiar nu am avut nicio problemă. Mi-am dorit mult să revin la Timișoara, aici mă simt foarte bine şi nu văd de ce să fi avut vreo problemă de adaptare. Acum sperăm să avem rezultate bune, să terminăm cât mai sus în clasament şi de anul viitor să fie mai bine” a spus fundaşul de 27 de ani.

Mera a spus câteva cuvinte şi referitor la partida pe care el şi colegii săi o au de disputat sâmbătă, la Botoşani. ”Vom avea un meci dificil, contra unei echipe incomode, care are în componenţă jucători care au evoluat la formaţii mari. Dar noi mergem să câştigăm. Nu facem o deplasare aşa de lungă fără să aducem puncte de la Botoşani. Vrem să câştigăm fiecare meci. Avem mare nevoie de puncte, nu suntem într-o situaţie foarte-foarte bună. Orice punct este binevenit, dar ar fi foarte bine să învingem. Am urmărit ultimul meci al lor, câştigat contra braşovenilor. Sunt un grup unit, nu au neapărat jucători care să iasă în evidenţă, dar, cum am zis, cei de la Botoşani au o forţă de grup şi un şi un antrenor destul de bun” a încheiat fotbalistul Timişoarei. Foto:acspoli.ro

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Retrogradata in Liga a III-a, Poli Timisoara este ”predata” de Nicolae Robu

Ajunsă în Liga a III-a și intrată în insolvență,...

Poli vrea puncte pe terenul liderului Ligii 2, Sportul Snagov. Rachita: Le stiu slabiciunile

Ocupanta ultimului loc în clasamentul Ligii 2, Poli Timișoara...

Poli Timisoara: sase meciuri amicale programate inainte de reluarea sezonului

Clubul de fotbal Poli Timișoara are programate șase jocuri...

Poli Timisoara isi pastreaza antrenorul ”demis” si scumpeste pretul biletelor pentru meciul cu ASU

Divizionara secundă de fotbal, Poli Timișoara, a anunțat, astăzi,...
spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img