MisterTM2014

Ziua de 8 martie debutează cu un spectacol de muzică şi dans. Începând cu orele 18:00, pe scena amplasată la demisolulu Mall-ului, micuţii de la Palatul Copiilor vor derula o manifestare dedicată mamelor. Un alt eveniment ce va avea loc sâmbătă este fashion show-ul ce aduce în lumina reflectoarelor brand-uri precum C&A, Benvenuti, Effect, Gatta, Guess, MET şi Nissa, care vor prezenta noile tendinţele în modă.

Concursul de Mister Timişoara 2014 va fi, de asemenea, în program. Competiţia este organizată în colaborare cu MCS Models, iar brand-urile Bigotti şi Cozacone vor asigua ţinutele vestimentare în care concurenţii vor defila. În competiţie s-au înscris deja 15 tineri. În aceiaşi zi, la etajul complexului comercial, va avea loc „Seara de un eveniment organizat în parteneriat cu CreARTiv3. De la ora 15.00, clienţii mall-ului vor avea ocazia să admire o expoziţie de portrete caricaturale şi caricatură umoristică.

Timp de trei zile, de vineri până duminică inlusiv, cei care doresc să ureze sau dedice diferite mesaje doamnelor şi domnişoarelor importante din viaţa lor sunt astepati în Artimul Iulius Mall. Rheinbrucke Arhitecture va fi prezent cu un stand, unde persoanele interesate pot picta mesaje, proiectate ulterior la înălţime în mall, pe un panou de 60 mp.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.