Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
vocea timisului

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Publicitate Vocea Timisului

Din aceeași categorie

„Pălti”, monedă de schimb pentru Tudosă. „Leul” pleacă la Tg. Mureş

Dan Păltinişanu pleacă la BC Mureş Tg. Mureş în schimbul fundaşului Daniel Tudosă, care vine de la Tg. Mureş pentru a-l suplini. la BC Timişoara, pe Dragoş Andrei, operat recent la Viena

Pivotul timişorean, Dan Păltinişanu, pleacă de la Timişoara. Acesta va evolua în cea de-a doua parte a acestui sezon pentru echipa BC Mureş Tg. Mureş. Pivotul din lotul alb-violeţilor şi-a manifestat dorinţa de a pleca la o echipă unde să poată evolua mai multe minute pe terenul de joc, iar conducerea clubului de pe Bega a hotărât să se pună de acord cu această solicitare a jucătorului.

Practic, BC Mureş şi BC Timişoara fac schimb de jucători. Fundaşul Daniel Tudosă se va alătura lotului condus de Srdjan Jovanovic pentru a evolua în alb-violet pe postul de conducător de joc, rămas descoperit după ce Dragoş Andrei a suferit o intervenţie chirurgicală la o clinică din capitala Austriei, Viena, şi va lipsi mai multe luni.

Daniel Tudosă revine astfel la Timişoara, unde a mai jucat în sezonul 2010/2011. De atunci, el a mai fost legitimat la CSM Bucureşti şi BC Mureş Tg. Mureş.

Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore