Sâmbătă, începând cu ora 20:00, la Mediaş se întâlnesc două echipe „europene” în cadrul etapei a XII-a a Ligii Naţionale de baschet masculin. BC Timişoara şi Gaz Metan din localitate se întâlnesc în ceea ce se anunţă una dintre cele mai spectaculoase partide, ţinând cont că ambele formaţii evoluează în actuala ediţie a FIBA EuroChallenge Cup.

Etapa a XII-a a Ligii Naţionale de baschet masculin trimite „Leii din Banat” la o altă participantă în competiţiile europene, Gaz Metan Mediaş. Cele două formaţii au evoluat săptămâna aceasta în partide ce au contat pentru FIBA EuroChallenge Cup, competiţie în care formaţia găzară merge mai departe, în timp ce „leii” lui Jovanovic mai joacă un meci (ultimul din grupă) doar pentru palmares.

„Înaintea celor două meciuri din deplasare, de la Craiova şi de la Mediaş, ne gândeam că este mai uşor să învingem la Craiova”, a declarat căpitanul echipei timişorene, sârbo-germanul Robert Sarovic. „Acum, că am pierdut la Craiova, trebuie să învingem la Mediaş, ca să reparăm ceea ce am stricat” a continuat Sarovic.

„Ne dorim să câştigăm fiecare partidă, dar va fi un meci ca oricare altul, deoarece campionatul este lung. Trebuie să obţinem vârful de formă în aprilie-mai, în play-off. Acum, avem foarte puţin timp pentru antrenanente şi aşa va fi până la sfârşitul lui ianuarie, dar cu siguranţă mergem acolo să luptăm din greu” a spus antrenorul BC Timişoara, Srdjan Jovanovic, care a făcut şi unele precizări referitoare la cunoştinţele sale legate de adversarii alb-violeţilor: „În orice moment, eu ştiu totul despre următorii trei adversari, aceasta este filozofia mea. Din acest punct de vedere, putem să jucăm aproape orice meci din acest tur de campionat” a conchis Jovanovic.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Citeşte TERMENI ŞI CONDIŢII