Liga secundă de fotbal programează, miercuri 24 octombrie, etapa a IX-a a competiţiei, prima „intermediară” din actualul sezon. ACS Poli Timişoara încearcă obţinerea primei victorii în deplasare, în actuala stagiune bănăţenii obţinând doar rezultate de egalitate în meciurile în care au avut calitate de oaspeţi.

 Miercuri, 24 octombrie 2012, Liga a II-a fotbalistică programează o nouă etapă, cea cu numărul 9. Şase partide interesante au loc astăzi, primele clasate în Seria Vest urmând a juca pentru tentativa de desprindere în fruntea clasamentului, în vederea promovării mult râvnite la finalul campionatlui.

Partidele vor avea loc astfel:

– de la ora 15:00:  – CSM Rm. Vâlcea – ACS Poli Timişoara;

                                 – FC Olt – Corona Braşov;

                                 – Damila Măciuca – Unirea Alba Iulia;

                                 – FCM Tg. Mureş – FC Bihor;

                                 – Luceafărul Oradea – CS Mioveni;

– de la ora 19:00   – FC Argeş – UTA Arad.

Clasamentul Seriei a II-a este condus în continuare de Corona Braşov (17 puncte), Damila Măciuca (14), în timp ce podiumul este încheiat de ACS Poli Timişoara şi FCM Tg. Mureş (13).

sursa foto: pagina oficiala de Facebook a clubului

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.