Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Samsung Galaxy S IV va avea un ecran „invincibil”

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Samsung Galaxy S IV va avea un ecran "invincibil" 1Compania coreeană Samsung, unul dintre cei mai mari producători de echipamente IT&C, ar putea lansa primul telefon cu ecran care nu se va putea sparge. Samsung Galaxy S IV va fi cel mai probabil acest nou terminal, unitate ce va folosi tehnologia OLED şi va beneficia de un display de 5 inch.

Coreeni de la Samsung au avut nenumărate plângeri legate de faptul că modelul Samsung Galaxy S III are probleme în ceea ce priveşte rezistenţa la şocuri, astfel că au luat măsuri în această privinţă. mai ales după apariţia lui iPhone5, care beneficiază de un display, superior ca din punct de vedere tehnic, lui Galaxy S III.

Sub numele de „Project J”, viitorul Samsung Galaxy S IV ar putea fi primul telefon din lume cu ecran indestructibil, acesta neputând fi distrus nici măcar în cazul în care cineva îşi va dori asta.

Terminalul va avea un ecran mai mare, de 5 inch, un procesor quad-core mult mai puternic, o cameră de 13 megapixeli, iar densitatea de pixeli per inci va fi de 441 faţă de 306 cât are Galaxy S III şi 326 cât are noul iPhone 5.

Press Blue anunţa acum trei săptămâni că odată cu noile display-uri, sticla va fi pur si simplu înlocuită cu un material plastic. Tehnologia folosită poartă numele OLED.

Până acum oficialii companiei Samsung au refuzat orice fel de comentariu despre viitorul smartphone.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare