Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăGheorghe Ciuhandu s-a prezentat azi dimineață la DNA pentru abuz în serviciu....

Gheorghe Ciuhandu s-a prezentat azi dimineață la DNA pentru abuz în serviciu. În ce caz este acuzat fostul primar al Timișoarei

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timișoarei, a fost nevoit să se prezinte azi dimineață la DNA Timișoara, pentru a fi audiat într-un caz în care este acuzat de abuz în serviciu, mai exact în dosarul privind finanțarea clubului Poli Timișoara, cu bani de la bugetul local în perioada lui Marian Iancu. În acest moment, DNA-ul face cercetări în privința finanțării clubului de fotbal, care este considerată ilegală.

Curtea de Conturi ar fi stabilit că este vorba de un prejudiciu de peste 31 de milioane de lei care a fost adus bugetului local. Chiar dacă cei care reprezintă Primăria Timișoara au contestat la Tribunalul Timiș raportul Curții de Conturi, magistrații au respins această contestație, astfel că primăria a fost nevoită să meargă la Curtea de Apel Timișoara, însă care, la rându-i, a respins acțiunea.

Și Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timișoara, a fost pus sub urmărire penală, în același caz de abuz în serviciu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare