ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Gheorghe Ciuhandu s-a prezentat azi dimineață la DNA pentru abuz în serviciu. În ce caz este acuzat fostul primar al Timișoarei

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Gheorghe Ciuhandu, fostul primar al Timișoarei, a fost nevoit să se prezinte azi dimineață la DNA Timișoara, pentru a fi audiat într-un caz în care este acuzat de abuz în serviciu, mai exact în dosarul privind finanțarea clubului Poli Timișoara, cu bani de la bugetul local în perioada lui Marian Iancu. În acest moment, DNA-ul face cercetări în privința finanțării clubului de fotbal, care este considerată ilegală.

Curtea de Conturi ar fi stabilit că este vorba de un prejudiciu de peste 31 de milioane de lei care a fost adus bugetului local. Chiar dacă cei care reprezintă Primăria Timișoara au contestat la Tribunalul Timiș raportul Curții de Conturi, magistrații au respins această contestație, astfel că primăria a fost nevoită să meargă la Curtea de Apel Timișoara, însă care, la rându-i, a respins acțiunea.

Și Ioan Cojocari, secretarul Primăriei Timișoara, a fost pus sub urmărire penală, în același caz de abuz în serviciu.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore