Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Autoturism în valoare de 12.000 de euro, FURAT din Belgia, a fost depistat de către polițiștii de frontieră. Ce a declarat șoferul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Un autoturism Peugeot” 2008, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia în anul 2015, a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Moravița – I.T.P.F. Timișoara. La Punctul de Trecere a Frontierei Moravița – I.T.P.F. Timișoara, în jurul orei 03.30, un cetățean român în vârstă de 58 de ani, Vasilie T., s-a aflat la volanul autoturismului furat, iar după efectuarea verificărilor polițiștii au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpolului.

Românul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un belgian pentru a-l face cadou soției, neștiind că este furat. Polițiștii de frontieră continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, românul de 58 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare