Autoturism în valoare de 12.000 de euro, FURAT din Belgia, a fost depistat de către polițiștii de frontieră. Ce a declarat șoferul

0
939

Un autoturism Peugeot” 2008, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia în anul 2015, a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Moravița – I.T.P.F. Timișoara. La Punctul de Trecere a Frontierei Moravița – I.T.P.F. Timișoara, în jurul orei 03.30, un cetățean român în vârstă de 58 de ani, Vasilie T., s-a aflat la volanul autoturismului furat, iar după efectuarea verificărilor polițiștii au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpolului.

Românul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un belgian pentru a-l face cadou soției, neștiind că este furat. Polițiștii de frontieră continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, românul de 58 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

 

Spune-ţi opinia civilizat!