Autoturism în valoare de 12.000 de euro, FURAT din Belgia, a fost depistat de către polițiștii de frontieră. Ce a declarat șoferul

- Advertisement -

Un autoturism Peugeot” 2008, în valoare de aproximativ 12.000 de euro, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Belgia în anul 2015, a fost depistat de către polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Moravița – I.T.P.F. Timișoara. La Punctul de Trecere a Frontierei Moravița – I.T.P.F. Timișoara, în jurul orei 03.30, un cetățean român în vârstă de 58 de ani, Vasilie T., s-a aflat la volanul autoturismului furat, iar după efectuarea verificărilor polițiștii au descoperit că acesta figurează în baza de date a Interpolului.

Românul a declarat că a cumpărat autoturismul de la un belgian pentru a-l face cadou soției, neștiind că este furat. Polițiștii de frontieră continuă cercetările, iar până la finalizarea anchetei autoturismul în valoare de aproximativ 12.000 de euro a fost indisponibilizat la sediul Poliției de Frontieră, românul de 58 de ani fiind cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de tăinuire la furt.

 

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare