Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Ponta, ministrul copy/paste după Vladimir Putin? Vezi cine-l cataloghează astfel!

- Advertisement -

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu i-a făcut o caracterizare, pe cât de adevărată, pe atât de „spumoasă” lui Victor Ponta, actualul prim-ministru al României. Totul a pornit de la faptul că joi, premierul s-a urcat la bordul unui avion F-16, aflat în România pentru o serie de exerciţii NATO, pentru a „testa” aparatul de zbor.

Ungureanu îl numeşte pe Ponta „Premierul Plastilină” şi îl acuză pe acesta că îl copiază pe Vladimir Putin – liderul Rusiei.

„Premierul Plastilină se visează un mic Putin. Specialist în cascadorii mediatice, ultima aventură a celui care s-a trezit Prim-ministru din greşeală e să zboare cu avioanele militare ale misiunii americane. Totul nu e decât o mistificare a agendei publice cu scopul de a ne distrage atenţia de la problemele zilei. În loc să se explice pentru traficul de influenţă care se petrecea în biroul său, Premierul Plastilină îşi confecţionează un nou hobby, zborul supersonic.

E clar că până în decembrie vom avea parte de tot mai multe exerciţii de imagine tot mai trăsnite. S-a pozat cu Ianukovici, a fugit din ţară de câteva ori, pilotează maşini şi joacă baschet. Face de toate, face orice, mai puţin să guverneze. Viaţa Prim-ministrului e o mostră de cancan ieftin într-o ţară şubrezită de politici economice iresponsabile şi de o guvernare al cărui scop e distrugerea justiţiei. Mai rămâne să facă o vizită la Grădina Zoologică şi să se pozeze cu tigrii sedaţi” scrie Mihai-Răzvan Ungureanu, pe Facebook.

Foto:epochtimes-romania.com

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore