Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăPonta, ministrul copy/paste după Vladimir Putin? Vezi cine-l cataloghează astfel!

Ponta, ministrul copy/paste după Vladimir Putin? Vezi cine-l cataloghează astfel!

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Fostul premier Mihai-Răzvan Ungureanu i-a făcut o caracterizare, pe cât de adevărată, pe atât de „spumoasă” lui Victor Ponta, actualul prim-ministru al României. Totul a pornit de la faptul că joi, premierul s-a urcat la bordul unui avion F-16, aflat în România pentru o serie de exerciţii NATO, pentru a „testa” aparatul de zbor.

Ungureanu îl numeşte pe Ponta „Premierul Plastilină” şi îl acuză pe acesta că îl copiază pe Vladimir Putin – liderul Rusiei.

„Premierul Plastilină se visează un mic Putin. Specialist în cascadorii mediatice, ultima aventură a celui care s-a trezit Prim-ministru din greşeală e să zboare cu avioanele militare ale misiunii americane. Totul nu e decât o mistificare a agendei publice cu scopul de a ne distrage atenţia de la problemele zilei. În loc să se explice pentru traficul de influenţă care se petrecea în biroul său, Premierul Plastilină îşi confecţionează un nou hobby, zborul supersonic.

E clar că până în decembrie vom avea parte de tot mai multe exerciţii de imagine tot mai trăsnite. S-a pozat cu Ianukovici, a fugit din ţară de câteva ori, pilotează maşini şi joacă baschet. Face de toate, face orice, mai puţin să guverneze. Viaţa Prim-ministrului e o mostră de cancan ieftin într-o ţară şubrezită de politici economice iresponsabile şi de o guvernare al cărui scop e distrugerea justiţiei. Mai rămâne să facă o vizită la Grădina Zoologică şi să se pozeze cu tigrii sedaţi” scrie Mihai-Răzvan Ungureanu, pe Facebook.

Foto:epochtimes-romania.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare