Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

S-a lansat Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”, noul punct zero pentru berăriile din Timișoara

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Timișoara, 21 decembrie – Vineri seara s-a lansat Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”, cea mai nouă locație Timișoreana, chiar în curtea Fabricii de Bere. La eveniment au concertat Mircea Baniciu și Incanto Quartetto, iar sutele de timișoreni veniți să asiste la inaugurare au petrecut până în zori.

Într-o clădire încărcată de istorie, la prima fabrică de bere din România, Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” a fost inaugurată cu multă voie bună alături de peste 200 de prieteni și oaspeți de seamă. Maestrul Berar și Prințul Eugeniu de Savoia au dat startul petrecerii, apoi muzica a răsunat până târziu în noapte.

Trupa Incanto Quartetto a deschis seara cu un moment artistic special, în care timișorenii au fost invitați să danseze pe ritmuri de epocă și să cinstească o halbă rece de Timișoreana! A urmat concertul lui Mircea Baniciu, care a transformat evenimentul de lansare într-o adevărată sărbătoare.

Cu o suprafață de 420 de metri pătrați, Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” are peste 200 de locuri pentru oaspeții care îi vor călca pragul! Locația, gândită pornind de la conceptul de berărie Curtea Berarilor, se distinge prin arhitectură și design, dar și prin elementele speciale de decor. Toate acestea amintesc de vremurile în care berea Timișoreana era atestată documentar pentru prima dată, la 1718, in Timișoara.

“Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” va fi un adevărat purtător de cuvânt al mărcii: astfel berea din fabrică va ajunge direct la consumatorul final într-un loc ca de poveste, care spune istoria berii Timișoreana atât de bine. Ne dorim să devină un punct zero pentru locațiile din Timișoara”, a declarat Marius Țucă, Director de Trade Marketing la Ursus Breweries.

Noua berărie, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 28, le va oferi oaspeților surprize de fiecare dată când îi trec pragul: de la concerte cu muzică live, la berea proaspătă, care vine în două sortimente, nefiltrată și direct din fabrică (nepasteurizată), special pentru oaspeții care ne trec pragul, precum și cele mai alese bucate.

1 COMENTARIU

  1. Merita sa mergeti! Interiorul este cu adevarat occidental si atmosfera profesionista din toate punctele de vedere. Va fi in mod cert un loc cautat nu numai de noi cei de prin oras, ci si din alte zone apropiate, chiar de dincolo de granita. Felicitari celor care au pus pe picioare acest spatiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare