S-a lansat Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”, noul punct zero pentru berăriile din Timișoara

- Advertisement -

Timișoara, 21 decembrie – Vineri seara s-a lansat Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica”, cea mai nouă locație Timișoreana, chiar în curtea Fabricii de Bere. La eveniment au concertat Mircea Baniciu și Incanto Quartetto, iar sutele de timișoreni veniți să asiste la inaugurare au petrecut până în zori.

Într-o clădire încărcată de istorie, la prima fabrică de bere din România, Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” a fost inaugurată cu multă voie bună alături de peste 200 de prieteni și oaspeți de seamă. Maestrul Berar și Prințul Eugeniu de Savoia au dat startul petrecerii, apoi muzica a răsunat până târziu în noapte.

Trupa Incanto Quartetto a deschis seara cu un moment artistic special, în care timișorenii au fost invitați să danseze pe ritmuri de epocă și să cinstească o halbă rece de Timișoreana! A urmat concertul lui Mircea Baniciu, care a transformat evenimentul de lansare într-o adevărată sărbătoare.

Cu o suprafață de 420 de metri pătrați, Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” are peste 200 de locuri pentru oaspeții care îi vor călca pragul! Locația, gândită pornind de la conceptul de berărie Curtea Berarilor, se distinge prin arhitectură și design, dar și prin elementele speciale de decor. Toate acestea amintesc de vremurile în care berea Timișoreana era atestată documentar pentru prima dată, la 1718, in Timișoara.

“Curtea Berarilor Timișoreana “La Fabrica” va fi un adevărat purtător de cuvânt al mărcii: astfel berea din fabrică va ajunge direct la consumatorul final într-un loc ca de poveste, care spune istoria berii Timișoreana atât de bine. Ne dorim să devină un punct zero pentru locațiile din Timișoara”, a declarat Marius Țucă, Director de Trade Marketing la Ursus Breweries.

Noua berărie, de pe strada Ștefan cel Mare, nr. 28, le va oferi oaspeților surprize de fiecare dată când îi trec pragul: de la concerte cu muzică live, la berea proaspătă, care vine în două sortimente, nefiltrată și direct din fabrică (nepasteurizată), special pentru oaspeții care ne trec pragul, precum și cele mai alese bucate.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare