Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriRobu admite: inaugurare Pasajului Jiul depinde de vreme. Când ar putea avea...

Robu admite: inaugurare Pasajului Jiul depinde de vreme. Când ar putea avea loc

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Circulația prin Pasajul Jiul a fost închisă de ieri. Măsura a fost luată de municipalitate, iar termenul până la care va fi valabilă nu este deocamdată cunoscut.

„Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului Timişoara a aprobat închiderea totală a traficului pe sub pasajul Jiul, începând de mâine, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 9 dimineaţa, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare. Măsura de interzicere a traficului prin pasajul de sub calea ferată este valabilă până în seara zilei de duminică, 12 noiembrie 2017”,a anunțat primăria ieri.

Astăzi, primarul Nicolae Robu a comentat pe subiectul restricției de trafic, explicând că aceasta a fost absolut necesară. „ Îmi pare rău, dar nu avem de ales. Îi rog pe timișoreni și cei pe cei ce sunt în vizită să înțeleagă că se fac ultimele operațiuni și ele nu se pot face în trafic. Sunt doar câteva zile până când vom face inaugurarea dacă se termină. Dacă se termină mâine, inaugurăm poimâne, dacă se termină poimâine, inaugurăm luni, dacă se termină luni, inaugurăm marți. Nu pot să vă spun o dată exactă. Nu pot să vorbesc despre o dată exactă, pentru că vedeți cum este vremea. Acolo se vopsesc pereții, se pun corpuri de iluminat, se realizează marcajele. Vom vedea, în orice caz, vom anunța cât se poate de repede„, a comentat edilul.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Scrisul pe ”decorul” urban al Timisoarei aduce AMENZI, chiar daca esti american

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă, azi-dimineață, scriind cu markerul...

Complexul sportiv din Calea Lipovei prinde contur…pe hartie. Cate terenuri de sport se vor construi

Se fac primii paşi înspre construcţia primului complex sportiv din oraş ridicat cu bani...

Impacare istorica in PNL Timis. Nicolae Robu si Danut Groza si-au strans mana

Pace între primarii din PNL Timiş şi liderul filialei Nicolae Robu. După luni întregi...