Pasajul-Jiul-03

Circulația prin Pasajul Jiul a fost închisă de ieri. Măsura a fost luată de municipalitate, iar termenul până la care va fi valabilă nu este deocamdată cunoscut.

„Comisia de circulaţie de la nivelul municipiului Timişoara a aprobat închiderea totală a traficului pe sub pasajul Jiul, începând de mâine, vineri, 10 noiembrie 2017, de la ora 9 dimineaţa, pentru efectuarea lucrărilor de modernizare. Măsura de interzicere a traficului prin pasajul de sub calea ferată este valabilă până în seara zilei de duminică, 12 noiembrie 2017”,a anunțat primăria ieri.

Astăzi, primarul Nicolae Robu a comentat pe subiectul restricției de trafic, explicând că aceasta a fost absolut necesară. „ Îmi pare rău, dar nu avem de ales. Îi rog pe timișoreni și cei pe cei ce sunt în vizită să înțeleagă că se fac ultimele operațiuni și ele nu se pot face în trafic. Sunt doar câteva zile până când vom face inaugurarea dacă se termină. Dacă se termină mâine, inaugurăm poimâne, dacă se termină poimâine, inaugurăm luni, dacă se termină luni, inaugurăm marți. Nu pot să vă spun o dată exactă. Nu pot să vorbesc despre o dată exactă, pentru că vedeți cum este vremea. Acolo se vopsesc pereții, se pun corpuri de iluminat, se realizează marcajele. Vom vedea, în orice caz, vom anunța cât se poate de repede„, a comentat edilul.

Foto: arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here