Scrisul pe ”decorul” urban al Timisoarei aduce AMENZI, chiar daca esti american

- Advertisement -

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă, azi-dimineață, scriind cu markerul pe un transformator din zona Pasajului Jiul. Femeia a fost sancționată de polițiștii locali din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare, în zona intersecției Bulevardului Republicii cu strada Jiul, au depistat, în jurul orei 03:00, o persoană care scria cu un marker pe ușa unui transformator de curent din apropierea pasajului Jiul. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani din Statele Unite ale Americii, care are domiciliul în localitatea timișeană Ghiroda.

Femeia a fost sancționată conform Legii 61/1991 republicată cu amendă contravențională în cuantum de 400 lei. Acesta a declarat ulterior că a vrut în acest fel să își exprime trăirile, să-și lase o semnătură în locul respectiv.

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este permanent în atenția polițiștilor locali”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Șeful Postului de Poliție din comuna Moșnița Nouă, pieton din cauza alcoolului

În data 6 octombrie 2023, în jurul orei 05:00,...

Scrisoare deschisă domnului chestor Alin Petecel, șeful Inspectoratului de Poliție Timiș

Domnule chestor,  Ați dispus demararea cercetării interne la adresa agentului-șef...

Prof. dr. Dorel Săndesc, titularizat ca manager al Spitalului Județean Timișoara

Azi, cu începere de la ora 10, ca urmare...

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img