Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Scrisul pe ”decorul” urban al Timisoarei aduce AMENZI, chiar daca esti american

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

O tânără din Statele Unite ale Americii a fost surprinsă, azi-dimineață, scriind cu markerul pe un transformator din zona Pasajului Jiul. Femeia a fost sancționată de polițiștii locali din Timișoara.

Polițiștii locali aflați în patrulare, în zona intersecției Bulevardului Republicii cu strada Jiul, au depistat, în jurul orei 03:00, o persoană care scria cu un marker pe ușa unui transformator de curent din apropierea pasajului Jiul. Este vorba despre o tânără în vârstă de 22 de ani din Statele Unite ale Americii, care are domiciliul în localitatea timișeană Ghiroda.

Femeia a fost sancționată conform Legii 61/1991 republicată cu amendă contravențională în cuantum de 400 lei. Acesta a declarat ulterior că a vrut în acest fel să își exprime trăirile, să-și lase o semnătură în locul respectiv.

”Poliția Locală Timișoara atrage din nou atenția că scrierea, desenarea fără drept pe pereții clădirilor este interzisă atât prin HCL 371/2007 cât și prin Legea 61/1991 republicată și că acest aspect, care conferă un aspect inestetic unui oraș care dorește să arate civilizat, european, este permanent în atenția polițiștilor locali”, susțin reprezentanții Direcției Poliția Locală Timișoara.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare