537099_286920901432993_658372554_n

Săptamana aceasta magazinul Swiss Corner se dedică celor mai mici dintre clienţii săi în cadrul Târgului “Lumea Copiilor”. Acest eveniment se desfăşoară, începând de miercuri, 20 noiembrie 2013 şi se încheie sâmbătă, la Centrul Reginal de Afaceri din Timişoara.

“Astfel am ales cele mai frumoase articole şi le-am adus pe toate la această expoziţie pentru a le pune la dispoziţia copiilor şi a părinţilor. Pe cei mici şi nu numai îi aşteaptă o mulţime de cadouri amuzante, gadgeturi, instrumente de scris şi colorat, dar şi jucării sau multe alte surprize” ne-a mărturisit Cristina Ciocîrlie, managerul unităţii comerciale din Centrul Capitalei Banatului.

Dacă cei mici vor fi în mijlocul atenţiei celor de la Swiss Corner, nici cei mai mari dintre vizitatorii acestui târg nu vor fi neglijaţi, mămicile având o atenţie sporită. “Sigur că vrem să aducem buna dispoziţie şi mamicilor care vor însoţi copiii aşa că am pregătit pentru acestea o serie de genţi şi accesorii din cele mai noi şi în trend colecţii de anul acesta. Ca de obicei totul se va desfăşura îndulcindu-ne cu cea mai fină ciocolată elveţiană ce va putea fi degustată în toate formele şi aromele iubite de oricine, indiferent de vârstă” ne-a mai spus Cristina.

Swiss Corner vă aşteaptă de azi şi până sâmbătă inclusiv la Târgul “Lumea Copiilor”, Centrul Regional de Afaceri Timişoara, la Standul 19.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here