Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăAdvertorialeSwiss Corner vă aşteaptă la Târgul "Lumea Copiilor", organizat la Centrul Regional...

Swiss Corner vă aşteaptă la Târgul „Lumea Copiilor”, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (P)

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Săptamana aceasta magazinul Swiss Corner se dedică celor mai mici dintre clienţii săi în cadrul Târgului “Lumea Copiilor”. Acest eveniment se desfăşoară, începând de miercuri, 20 noiembrie 2013 şi se încheie sâmbătă, la Centrul Reginal de Afaceri din Timişoara.

„Astfel am ales cele mai frumoase articole şi le-am adus pe toate la această expoziţie pentru a le pune la dispoziţia copiilor şi a părinţilor. Pe cei mici şi nu numai îi aşteaptă o mulţime de cadouri amuzante, gadgeturi, instrumente de scris şi colorat, dar şi jucării sau multe alte surprize” ne-a mărturisit Cristina Ciocîrlie, managerul unităţii comerciale din Centrul Capitalei Banatului.

Dacă cei mici vor fi în mijlocul atenţiei celor de la Swiss Corner, nici cei mai mari dintre vizitatorii acestui târg nu vor fi neglijaţi, mămicile având o atenţie sporită. „Sigur că vrem să aducem buna dispoziţie şi mamicilor care vor însoţi copiii aşa că am pregătit pentru acestea o serie de genţi şi accesorii din cele mai noi şi în trend colecţii de anul acesta. Ca de obicei totul se va desfăşura îndulcindu-ne cu cea mai fină ciocolată elveţiană ce va putea fi degustată în toate formele şi aromele iubite de oricine, indiferent de vârstă” ne-a mai spus Cristina.

Swiss Corner vă aşteaptă de azi şi până sâmbătă inclusiv la Târgul „Lumea Copiilor”, Centrul Regional de Afaceri Timişoara, la Standul 19.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

EURO 2016: Timișorenii, așteptați la prima paradă din istorie a fanilor tricolori la meciul cu Elveția

EURO 2016 aduce o premieră dedicată suporterilor români odată cu partida a doua din...

CADOURI, de Paște, pentru copiii și tinerii suferinzi de boli musculare și neuromusculare de la Fundația ”Laurențiu Ciucur”

Fundația ”Laurenţiu Ciucur” are ca principal obiectiv de activitate, sprijinirea copiilor și tinerilor care...

Moș Crăciun a venit pe motocicletă, în județul Timiș. Freedom Crew a împărțit zeci de cadouri FOTO

Sâmbătă, 20 decembrie 2014, Asociația Freedom Crew din Timișoara a organizat campania umanitară "Freedom...