Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Swiss Corner vă aşteaptă la Târgul „Lumea Copiilor”, organizat la Centrul Regional de Afaceri Timişoara (P)

- Advertisement -
Săptamana aceasta magazinul Swiss Corner se dedică celor mai mici dintre clienţii săi în cadrul Târgului “Lumea Copiilor”. Acest eveniment se desfăşoară, începând de miercuri, 20 noiembrie 2013 şi se încheie sâmbătă, la Centrul Reginal de Afaceri din Timişoara.

„Astfel am ales cele mai frumoase articole şi le-am adus pe toate la această expoziţie pentru a le pune la dispoziţia copiilor şi a părinţilor. Pe cei mici şi nu numai îi aşteaptă o mulţime de cadouri amuzante, gadgeturi, instrumente de scris şi colorat, dar şi jucării sau multe alte surprize” ne-a mărturisit Cristina Ciocîrlie, managerul unităţii comerciale din Centrul Capitalei Banatului.

Dacă cei mici vor fi în mijlocul atenţiei celor de la Swiss Corner, nici cei mai mari dintre vizitatorii acestui târg nu vor fi neglijaţi, mămicile având o atenţie sporită. „Sigur că vrem să aducem buna dispoziţie şi mamicilor care vor însoţi copiii aşa că am pregătit pentru acestea o serie de genţi şi accesorii din cele mai noi şi în trend colecţii de anul acesta. Ca de obicei totul se va desfăşura îndulcindu-ne cu cea mai fină ciocolată elveţiană ce va putea fi degustată în toate formele şi aromele iubite de oricine, indiferent de vârstă” ne-a mai spus Cristina.

Swiss Corner vă aşteaptă de azi şi până sâmbătă inclusiv la Târgul „Lumea Copiilor”, Centrul Regional de Afaceri Timişoara, la Standul 19.

Magazinul Swiss Corner din Timişoara poate fi vizitat în Piaţa Victoriei, la numărul 7 (vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană), sau pe www.swiss-corner.ro, dar şi pe Facebook.

- Advertisement -
Vocea Timisului
Vocea Timisului
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore