Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriCulturăSărbătoare la Mitropolia Banatului. Vineri, Înaltpreasfinţitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, împlineşte 90...

Sărbătoare la Mitropolia Banatului. Vineri, Înaltpreasfinţitul Părinte Nicolae, Mitropolitul Banatului, împlineşte 90 de ani

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Mitropolitul Banatului se află la ceas aniversar. Vineri, 22 noiembrie 2013, cu începere de la ora 10:30 în sala de festivităţi a Centrului eparhial din Timişoara, situat pe Bulevardul C.D. Loga, nr. 7.

Aici va avea loc manifestarea culturală prilejuită de aniversarea a 90 de ani de viaţă a Înaltpreasfinţitului Părinte Nicolae Mitropolitul Banatului. Cu această ocazie, se va prezenta volumul omagial intitulat “Înaltpreasfinţia Sa Dr. Nicolae Corneanu. Omul şi opera”.

La eveniment vor participa ierarhii Mitropoliei Banatului, membri ai Academiei Române, personalităţi ai vieţii publice şi culturale bănăţene, precum şi clerici şi credincioşi din cuprinsul Arhiepiscopiei Timişoarei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Articole asemănătoare