”Happy Hour” aduce lansarea unui nou brand de ceasuri elvețiene la Swiss Corner. Swiss Militaire, disponibile de vineri (P)

- Advertisement -
Așa cum s-au obișnuit deja, clienții elvețienilor magazinului Swiss Corner sunt invitați la o nouă ediție ”Happy Hour”, vineri, 27 septembrie 2013, între orele 17:00-19:00.

Săptămâna aceasta, magazinul situat în Piața Operei din Timișoara lansează un nou brand de ceasuri elvețiene, Swiss Militaire. ”De data aceasta aducem în atenția timișorenilor o marcă de ceasuri de mână pentru femei și bărbați, cu prețuri cuprinse între 300 și 1.500 de lei. De acum oricine își poate permite un ceas cu mecanism elvețian căruia îi oferim garanție și certificarea calității. Modele sunt deosebite, de la slim cu curele din piele până la brățări metalice și robuste. Culori elegante, clasice sau vii, toate acestea alcătuiesc un brand pe gustul tuturor” ne-a declarat Cristina Ciocîrlie, managerul magazinului din Piața Vitoriei, nr. 7.

Mecanismele ceasurilor sunt concepute de Ronda și sunt de cea mai bună calitate oferind, în raport cu prețul, o alegere excelentă. ”Vineri, la Happy Hour, așteptăm clienții în magazinul nostru între orele 17:00-19:00, ca de obicei, să servim împreună un aperitiv și să facem cunoscut noul nostru brand, Swiss Militaire” ne-a mai declarat Cristina Ciocîrlie.

Magazinul Swiss Corner poate fi vizitat în Piața Victoriei din Timișoara, la numărul 7, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană, sau online la www.swisscorner.ro, dar și pe Facebook, pe pagina www.facebook.com/swisscorner.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Sâmbătă noapte trecem la ora de vară

Sâmbătă noaptea, România trece la ora de vară. Astfel...

Sâmbătă trecem la ora de vară. Vezi cum să îți muți ceasul!

Trecerea la ora de vară se face simultan în...

UPC susţine Timişoara şi … inesteticul

Timişoara, Piaţa Victoriei, una din piețele centrale ale oraşului,...

Din aceeași categorie

Categorii Populare