Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

”Happy Hour” aduce lansarea unui nou brand de ceasuri elvețiene la Swiss Corner. Swiss Militaire, disponibile de vineri (P)

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
Așa cum s-au obișnuit deja, clienții elvețienilor magazinului Swiss Corner sunt invitați la o nouă ediție ”Happy Hour”, vineri, 27 septembrie 2013, între orele 17:00-19:00.

Săptămâna aceasta, magazinul situat în Piața Operei din Timișoara lansează un nou brand de ceasuri elvețiene, Swiss Militaire. ”De data aceasta aducem în atenția timișorenilor o marcă de ceasuri de mână pentru femei și bărbați, cu prețuri cuprinse între 300 și 1.500 de lei. De acum oricine își poate permite un ceas cu mecanism elvețian căruia îi oferim garanție și certificarea calității. Modele sunt deosebite, de la slim cu curele din piele până la brățări metalice și robuste. Culori elegante, clasice sau vii, toate acestea alcătuiesc un brand pe gustul tuturor” ne-a declarat Cristina Ciocîrlie, managerul magazinului din Piața Vitoriei, nr. 7.

Mecanismele ceasurilor sunt concepute de Ronda și sunt de cea mai bună calitate oferind, în raport cu prețul, o alegere excelentă. ”Vineri, la Happy Hour, așteptăm clienții în magazinul nostru între orele 17:00-19:00, ca de obicei, să servim împreună un aperitiv și să facem cunoscut noul nostru brand, Swiss Militaire” ne-a mai declarat Cristina Ciocîrlie.

Magazinul Swiss Corner poate fi vizitat în Piața Victoriei din Timișoara, la numărul 7, vis-a-vis de Catedrala Mitropolitană, sau online la www.swisscorner.ro, dar și pe Facebook, pe pagina www.facebook.com/swisscorner.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare