AcasăStiriSocialDefrișările ILEGALE din Timiș continuă. Încă un transport de lemne, fără acte,...

Defrișările ILEGALE din Timiș continuă. Încă un transport de lemne, fără acte, depistat de Poliție

Marți, 26 august 2014, poliţiştii oraşului Făget au organizat o acţiune pe raza de competenţă în scopul prevenirii şi combaterii ilegalităţilor silvice. La nu multă vreme după demararea raziei, în jurul orei 17:30, poliţiştii au oprit pentru control un tractor care circula pe raza localităţii Pădurani.

În urma verificărilor efectuate, oamenii legii au constatat că şoferul, un bărbat de 48 de ani, transporta 2 metri cubi de material lemnos, de esenţă carpen, fără a deţine documente legale de provenienţă.

Întreaga cantitate de material lemnos a fost ridicat în vederea confiscării şi predat Ocolului Silvic Făget, în timp ce șoferului legalist i-a fost aplicată o sancţiune contravenţională în valoare de 2.000 de lei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente