Nicolas Gorobsov este noua achiziţie a bănăţenilor de la Poli Timişoara, chiar dacă anunţul vine chiar în ziua meciului cu Dinamo Bucureşti. Anunţul, făcut iniţial de jucător, prin intermediul contului său de Facebook, a fost confirmat pentru Vocea Timişului de tehnicianul Vali Velcea. Acesta vine la Timişoara chiar azi.

Unul dintre jucătorii cu care Poli Timişoara se afla în negocieri avansate este mijlocaşul central Nicolas Gorobsov. Dacă acesta anunţa în urmă cu circa două zile că revine la Timişoara, iată că am primit şi informarea din partea antrenorului, Vali Velcea.

„Mă întorc la Timişoara, aşteptându-mă la încă un an bun… la câţi mai mulţi înainte” a postat italiano-argentinianul pe cea mai celebră reţea de socializare, pentru ca Velcea să confirme pentru Vocea Timişului: „De mâine dimineaţă (azi, la ora 10:00 – n.r.) Gorobsov va fi prezent la antrenamente pentru că ne-am înţeles. Am bătut palma şi va juca din nou la Poli Timişoara” a declarat antrenorul prim-divizionarei de fotbal.

Gorobsov poate evolua la mijlocul terenului atât ca mijlocaş central cât şi ca închizător, dar şi în spatele vârfurilor, fapt ce l-a determinat pe Velcea să-l dorească din nou la Timişoara. Nicolás Martín Gorobsov a mai jucat la Poli în urmă cu două sezoane, însă aparţine de clubul italian AC Torino, club care a acceptat împrumul fotbalistului şi atunci, ca şi acum, pe durata unui sezon. Gorobsov s-a născut la San Pedro, Argentina, pe 25 noiembrie 1989. Mijlocaşul are o înălţime de 1,77 m şi este cotat pe bursa transferurilor la circa 250.000 de euro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.