Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialO companie de telecomunicaţii este alături de copiii şi bunicii din Timişoara...

O companie de telecomunicaţii este alături de copiii şi bunicii din Timişoara cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
De 11 ani, a devenit o tradiţie ca o companie de telecomunicaţii din România să fie alături de copii şi bunicii din Timişoara, încercând să aducă un zâmbet şi un strop de bucurie în inimile acestora. Totul va avea loc cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Luni, 29 aprilie 2013, începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara, se va desfăşura acţiunea „UPC – Alături de copii şi bunici cu ocazia Sărbătorilor Pascale”. Beneficiarii Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice şi copiii Centrului de zi „Sf. Nicolae” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara vor primi din partea UPC România pachete cu alimente şi dulciuri. Participanţii la eveniment  se vor bucura şi de un scurt program artistic.

„Mulţumim UPC România pentru generozitatea şi dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul celor 11 ani, pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice şi sperăm pe viitor într-o colaborare la fel de fructuoasă. Va aşteptăm să fiţi alături de noi la acest eveniment” a declarat Maria Ciurcaş, şeful Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare