Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

O companie de telecomunicaţii este alături de copiii şi bunicii din Timişoara cu ocazia Sărbătorilor Pascale

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă
De 11 ani, a devenit o tradiţie ca o companie de telecomunicaţii din România să fie alături de copii şi bunicii din Timişoara, încercând să aducă un zâmbet şi un strop de bucurie în inimile acestora. Totul va avea loc cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Luni, 29 aprilie 2013, începând cu ora 10:00, în Sala de Consiliu a Primăriei Municipiului Timişoara, se va desfăşura acţiunea „UPC – Alături de copii şi bunici cu ocazia Sărbătorilor Pascale”. Beneficiarii Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice şi copiii Centrului de zi „Sf. Nicolae” din cadrul Direcţiei de Asistenţă Socială Comunitară Timişoara vor primi din partea UPC România pachete cu alimente şi dulciuri. Participanţii la eveniment  se vor bucura şi de un scurt program artistic.

„Mulţumim UPC România pentru generozitatea şi dăruirea de care a dat dovadă pe parcursul celor 11 ani, pentru contribuţia adusă la îmbunătăţirea calităţii vieţii persoanelor vârstnice şi sperăm pe viitor într-o colaborare la fel de fructuoasă. Va aşteptăm să fiţi alături de noi la acest eveniment” a declarat Maria Ciurcaş, şeful Serviciului pentru Protecţia Socială a Persoanelor Vârstnice.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare