stefan-stan-andreea-mantea_78300620c3Unul dintre cele mai mediatizate cupluri din showbiz-ul autohton, Ştefan Stan şi Andreea Mantea, nu mai formează un cuplu. Cu puţin timp înainte de nuntă cei doi s-au despărţit. Conform apropiaţilor artistului, relaţia lor nu mai mergea în ultima vreme, cuplul hotărând să se despartă.

Sunt frumoşi, se iubeau şi plănuiau să devină soţ şi soţie. Însă destinul le-a rezervat altceva lui Ştefan Stan şi Andreei Mantea.

”Ştefan şi Andreea nu mai sunt împreună de luni, de când s-au întors în ţară. Fuseseră plecaţi într-un mic concediu. Nu se mai înţelegeau de ceva vreme şi au hotărât că este mai bine să se despartă”, a declarat un prieten de-al artistului pentru libertatea.ro.

Ruptura intervine la puţin timp după ce ”Vocea României” o ceruse de soţie pe prezentatoarea Kanal D. Se întâmpla la începutul lunii când Ştefan i-a pregătit o surpriză iubitei lui, pusă la cale alături de prieteni, dar şi de cei care trebuiau să le fie naşi, Cristian Popescu Piedone şi soţia lui. Sursa:libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.