Bolnavi fictivi, bani reali – Nereguli la un spital privat din Timişoara

Date:

Percheziţiile s-au desfăşurat deoarece reprezentanţii instituţiei sunt suspectaţi de săvârşirea unor infracţiuni de înşelăciune precum şi de fals în înscrisuri sub semnătură privată. Potrivit anchetatorilor,angajaţii spitalului ar fi decontat mai multe tratamente medicale „imaginare” prin intermediul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate.

Spitalul privat, Athena este suspectat că de-a lungul timpului ar fi internat bolnavi fictivi pentru care însă au luat bani reali. Aceştia ar fi beneficiat şi de anumite tratamente destul de costisitoare care, ulterior ar fi fost decontate de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate Timiş.

Prejudiciul creat este aproximat undeva la suma de 150.000 de lei. Ancheta este în plină desfăşurare fiind luate la control toate documentele din ultimii trei ani.

Vocea Timișului, va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Urmăriți-ne

16,028FaniÎmi place
539CititoriConectați-vă
166CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
48,500AbonațiAbonați-vă

articole recente

cele mai citite articole săptămâna aceasta

Articole asemănătoare