Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialDanemarca trimite ajutoare pentru patrupezii din Timişoara

Danemarca trimite ajutoare pentru patrupezii din Timişoara

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Peste 100 de pisici şi câini vor fi sterilizaţi în mod gratuit la Timişoara, în cadrul unui proiect realizat de un ONG local. Astfel, asociaţia de protecţie a animalelor, Animal Care Team împreună cu Asociaţia Danish Friends of Animals dar şi cu Primăria Timişoara, vor derula în perioada 20-27 octombrie o campanie ce are în vizor ajutarea stăpânilor de animale ce nu dispun de capitalul necesar pentru a-şi steriliza blănosul dar şi pentru patrupezii fără adăpost.

Operaţiile se vor desfăşura în cadrul adăpostului Danyflor de la marginea oraşului iar ajutoarele din partea Danemarcei constau într-o echipă de voluntari cu suflet mare, doi medici şi o asistentă veterniara precum şi o studentă la medicină veterinară. În plus, danezii vor dona materialele sanitare precum şi medicamentele necesare sterilizării.

Întreaga acţiune va funcţiona pe baza unei liste de aşteptare ce a fost întocmită în funcţie de locurile şi resursele disponibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Tardivitate instituțională! Agenția Națională de Integritate somează Spitalul Județean Timișoara să-l tragă pe dreapta pe prof. dr. Lazăr Fulger

Până una alta, azi, indiferent pe ce parte e întoarsă decizia inspectorilor de la...

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Consiliul Județean vrea centură feroviară pentru Timișoara! A lansat licitația pentru studiul de fezabilitate

Timișoara ar putea avea centură feroviară, care să scoată traficul de marfă din centrul...

Poliția Locală se reorganizează! Vor fi reduse mai multe posturi, inclusiv de conducere

Reorganizarea se face prin transformarea vechiului departament într-o structură nouă, o direcție generală, cum...