ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Danemarca trimite ajutoare pentru patrupezii din Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Peste 100 de pisici şi câini vor fi sterilizaţi în mod gratuit la Timişoara, în cadrul unui proiect realizat de un ONG local. Astfel, asociaţia de protecţie a animalelor, Animal Care Team împreună cu Asociaţia Danish Friends of Animals dar şi cu Primăria Timişoara, vor derula în perioada 20-27 octombrie o campanie ce are în vizor ajutarea stăpânilor de animale ce nu dispun de capitalul necesar pentru a-şi steriliza blănosul dar şi pentru patrupezii fără adăpost.

Operaţiile se vor desfăşura în cadrul adăpostului Danyflor de la marginea oraşului iar ajutoarele din partea Danemarcei constau într-o echipă de voluntari cu suflet mare, doi medici şi o asistentă veterniara precum şi o studentă la medicină veterinară. În plus, danezii vor dona materialele sanitare precum şi medicamentele necesare sterilizării.

Întreaga acţiune va funcţiona pe baza unei liste de aşteptare ce a fost întocmită în funcţie de locurile şi resursele disponibile.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore