Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Tirrena Scavi a castigat licitatia pentru constructia centurii de sud a Timisoarei. Cat va dura lucrarea

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Centura de sud are în sfârşit constructor. Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a anunţat numele companiei care a câştigat licitaţia pentru construirea tronsonului de drum care va ave o lungime de 25,4 kilometri şi care va include 3 poduri și 9 pasaje. Centura de sud va avea o singură bandă pe sens. În total au fost depuse 12 oferte, însă câştigătoare a fost compania Tirrena Scavi, care a venit cu un preţ de 324,1 milioane de lei, cu tot cu TVA. Durata de execuţie a lucrării este de 24 de luni.

„Contractul va putea fi semnat după epuizarea perioadei de depunere a contestaţiilor sau după soluţionarea eventualelor contestaţii”, transmit oficialii CNAIR. Suma alocată de la nivel central pentru construcţia centurii, pentru anul 2018, se ridică la 11,9 milioane de lei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare