Doar câteva ore de ninsoare au fost suficiente pentru a îngreuna traficul pe drumurile din Timișoara și din județul Timiș. Retim și Societatea Drumuri Municipale au intervenit în Timișoara cu șapte autospeciale pentru a acoperi drumurile cu material antiderapant. 205 tone de sare și nisip au fost presărate și pe drumurile din județ.

Intervenții au fost făcute în zona 1 (din jurul localităţilor Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia), zona 2 (din jurul localităţilor Pişchia, Cenei, Orţişoara, Carani, Aeroport), zona 3 (din jurul localităţilor Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Denta), zona 4 (din jurul localităţilor Buziaș, Tormac, Topolovățu Mare, Moșnița Veche) zona 5 (din jurul localităţilor Coștei, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliociova), zona 6 (din jurul localităţilor Buziaş-Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag).

“Pentru a nu exista probleme pe drumurile județene, am solicitat firmelor cu care avem contracte să acționeze de urgență cu utilajele din dotare și cu materiale antiderapante. Se circulă în condiții de iarnă pe întreaga rețea de drumuri județene. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon la care persoanele interesate pot suna pentru a afla informații privind starea drumurilor județene pe perioada iernii 2017-2018, și anume: 0731.540.965. Tot la acest număr pot fi făcute eventuale sesizări legate de activitatea de deszăpezire a rețelei de drumuri județene”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.