Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Polei si aglomeratie in Timisoara si Timis. Numarul la care puteti face reclamatii pentru drumurile din judet

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023
Doar câteva ore de ninsoare au fost suficiente pentru a îngreuna traficul pe drumurile din Timișoara și din județul Timiș. Retim și Societatea Drumuri Municipale au intervenit în Timișoara cu șapte autospeciale pentru a acoperi drumurile cu material antiderapant. 205 tone de sare și nisip au fost presărate și pe drumurile din județ.

Intervenții au fost făcute în zona 1 (din jurul localităţilor Sânnicolau Mare, Gottlob, Jimbolia), zona 2 (din jurul localităţilor Pişchia, Cenei, Orţişoara, Carani, Aeroport), zona 3 (din jurul localităţilor Foeni, Giroc, Sânmihaiu Român, Denta), zona 4 (din jurul localităţilor Buziaș, Tormac, Topolovățu Mare, Moșnița Veche) zona 5 (din jurul localităţilor Coștei, Crivobara, Balinț, Brestovăț, Hitiaș, Cliociova), zona 6 (din jurul localităţilor Buziaş-Lugoj, Făget, Bethausen, Traian Vuia, Nădrag).

“Pentru a nu exista probleme pe drumurile județene, am solicitat firmelor cu care avem contracte să acționeze de urgență cu utilajele din dotare și cu materiale antiderapante. Se circulă în condiții de iarnă pe întreaga rețea de drumuri județene. Consiliul Județean Timiș a pus la dispoziția cetățenilor un număr de telefon la care persoanele interesate pot suna pentru a afla informații privind starea drumurilor județene pe perioada iernii 2017-2018, și anume: 0731.540.965. Tot la acest număr pot fi făcute eventuale sesizări legate de activitatea de deszăpezire a rețelei de drumuri județene”, a declarat Călin Dobra, președintele Consiliului Județean Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare