AcasăStiriAdministratiePrimarul Robu lauda din nou Politia Locala. Ce fenomen aproape ca au...

Primarul Robu lauda din nou Politia Locala. Ce fenomen aproape ca au starpit agentii lui Dorel Cojan

Au fost puşi să păzească pasaje, palmieri şi vaporaşele trase la mal pe Bega. Au dat amenzi fără milă bicicliştilor care au circulat prin centrul Timişoarei după ce acest lucru a fost interzis, însă au scăpat din vedere mulţi şoferi care zi de zi îşi lasă maşinile pe străzi pietonale. Pentru obedienţa de care dau dovadă, poliţiştii locali din Timişoara au primit anual măriri de salarii şi chiar normă de hrană, la fel ca şi colegii lor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Primarul Timişoare, Nicolae Robu, este extrem de mulţumit de agenţii din subordinea lui Dorel Cojan.

„Am luat parte la prezentarea raportului Poliţiei Locale. Sunt progrese mari la foarte mulţi indicatori. Asta nu înseamnă că este o structură care funcţionează perfect, dar, vedeţi, lumea nici nu ştie ce face Poliţia Locală sau Poliţia Naţională. (…) Când am devenit eu primar, doar 40% dintre unităţile economice din oraş aveau aviz comercial. Acum au peste 80%. Încă sunt nemulţumit. Eu vreau să nu mai existe în oraş care desfăşoare activităţi comerciale şi nu au autorizaţie. Şi poliţia va continua împreună cu Biroul de Autorizări Comerciale din primărie să îşi facă datoria şi sper ca anul acesta să tindem spre 100%. Sunt mulţi alţi parametri”, a declarat primarul Timişoarei.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente