Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Primarul Robu lauda din nou Politia Locala. Ce fenomen aproape ca au starpit agentii lui Dorel Cojan

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Au fost puşi să păzească pasaje, palmieri şi vaporaşele trase la mal pe Bega. Au dat amenzi fără milă bicicliştilor care au circulat prin centrul Timişoarei după ce acest lucru a fost interzis, însă au scăpat din vedere mulţi şoferi care zi de zi îşi lasă maşinile pe străzi pietonale. Pentru obedienţa de care dau dovadă, poliţiştii locali din Timişoara au primit anual măriri de salarii şi chiar normă de hrană, la fel ca şi colegii lor din subordinea Ministerului Afacerilor Interne. Primarul Timişoare, Nicolae Robu, este extrem de mulţumit de agenţii din subordinea lui Dorel Cojan.

„Am luat parte la prezentarea raportului Poliţiei Locale. Sunt progrese mari la foarte mulţi indicatori. Asta nu înseamnă că este o structură care funcţionează perfect, dar, vedeţi, lumea nici nu ştie ce face Poliţia Locală sau Poliţia Naţională. (…) Când am devenit eu primar, doar 40% dintre unităţile economice din oraş aveau aviz comercial. Acum au peste 80%. Încă sunt nemulţumit. Eu vreau să nu mai existe în oraş care desfăşoare activităţi comerciale şi nu au autorizaţie. Şi poliţia va continua împreună cu Biroul de Autorizări Comerciale din primărie să îşi facă datoria şi sper ca anul acesta să tindem spre 100%. Sunt mulţi alţi parametri”, a declarat primarul Timişoarei.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare