AcasăStiriSocialContrabandiști de țigări și parfumuri, prinși de jandarmi în zona Iosefin din...

Contrabandiști de țigări și parfumuri, prinși de jandarmi în zona Iosefin din Timișoara

Doi bărbați, care făceau contrabandă cu țigări și parfumuri contrafăcute, au fost prinși de către jandarmii timișoreni în zona Iosefin din Timișoara.

Oamenii legii au mers în zona Pieței Iosefin din Timișoara în căutarea contrabandiștilor. Zona este cunoscută de ani buni pentru faptul că este înțesată de către contrabandiști de țigări, care zilnic ies pe stradă în căutare de clienți. Cei mai mulți au câte o cameră închiriată în casele de pe strada Văcărescu, unde își depozitează marfa, pentru a nu fi observați de oamenii legii. De data aceasta se pare că jandarmii au prins un bărbat deoarece avea la el o sacoșă voluminoasă.

„Jandarmii au observat un bărbat, C.N., în vârstă de 55 de ani cu o sacoşă voluminoasă care la vederea jandarmilor, s-a întors din drum. Acesta a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că bărbatul avea 100 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător. Acesta a fost condus la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă”, au transmis jandarmii timișoreni.

Trebuie să menționăm faptul că sunt multe alte persoane care pot fi observate pe strada Văcărescu zilnic, de la orele dimineții până spre după-amiază, în timp ce agasează trecătorii încercând să le vândă țigări contrafăcute. Aceștia sunt pur și simplu ignorați de oamenii legii, iar de câte ori se organizează acțiuni pe linia prinderii contrabandiștilor, dispar ca prin minune. De asemenea, pe strada Văcărescu este și o secție de poliție locală, iar agenții aplică zilnic amenzi șoferilor care nu parchează regulamentar, dar par a nu-i observa pe cei care comit nestingheriți ilegalități zilnic.

În cadrul acțiunii de miercuri, jandarmii au mai depistat un bărbat ce vindea parfumuri contrafăcute, pe bv. Regele Carol I.

„Numitul K.V. în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Alba-Iulia care oferea spre vânzare un număr de 31 de sticluţe care conţineau un lichid colorat, inscripţionate BOOS, susceptibile de a fi contrafăcute. Şi acesta a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.
Şi celui de-al doilea bărbat i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, au mai transmis jandarmii timișoreni.

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Urmăriți-ne

15,745FaniÎmi place
538CititoriConectați-vă
163CititoriConectați-vă
1,670CititoriConectați-vă
186CititoriConectați-vă
48,300AbonațiAbonați-vă

Articole recente

Comentarii recente