Transfer aeroport
5 C
Timișoara
28-feb.- 2020
Transfer aeroport

Contrabandiști de țigări și parfumuri, prinși de jandarmi în zona Iosefin din Timișoara

Si-a parcat BMW-ul ca un nesimtit si a scos numerele de inmatriculare ca sa scape de amenda

Conducătorul unui BMW parcat neregulamentar a crezut că scapă de sancțiune dacă își dă jos numerele...

Concert tribut Iron Maiden cu trupa Rainmaker, la Timisoara

Trupa sârbească Rainmaker ajunge pentru prima dată în Timișoara, unde urmează să susțină un concert-tribut, live,...

Un tramvai care ”merge” pe ruta Bors – Calafat, da peste cap traficul din Timis

Un transport agabaritic va perturba traficul rutier din județul Timiș în perioada 25 februarie - 3...

Nesimtire! Si-a parcat masina in fata usii unui chiosc din Piata 700, in care erau doua persoane

Polițiștii locali din Timișoara se confruntă cu tot mai mulți șoferi nesimțiți, iar oamenii legii sunt...

Doi bărbați, care făceau contrabandă cu țigări și parfumuri contrafăcute, au fost prinși de către jandarmii timișoreni în zona Iosefin din Timișoara.

Oamenii legii au mers în zona Pieței Iosefin din Timișoara în căutarea contrabandiștilor. Zona este cunoscută de ani buni pentru faptul că este înțesată de către contrabandiști de țigări, care zilnic ies pe stradă în căutare de clienți. Cei mai mulți au câte o cameră închiriată în casele de pe strada Văcărescu, unde își depozitează marfa, pentru a nu fi observați de oamenii legii. De data aceasta se pare că jandarmii au prins un bărbat deoarece avea la el o sacoșă voluminoasă.

„Jandarmii au observat un bărbat, C.N., în vârstă de 55 de ani cu o sacoşă voluminoasă care la vederea jandarmilor, s-a întors din drum. Acesta a fost oprit de jandarmi şi legitimat. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că bărbatul avea 100 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător. Acesta a fost condus la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde ţigările au fost ridicate în vederea confiscării şi i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă”, au transmis jandarmii timișoreni.

Trebuie să menționăm faptul că sunt multe alte persoane care pot fi observate pe strada Văcărescu zilnic, de la orele dimineții până spre după-amiază, în timp ce agasează trecătorii încercând să le vândă țigări contrafăcute. Aceștia sunt pur și simplu ignorați de oamenii legii, iar de câte ori se organizează acțiuni pe linia prinderii contrabandiștilor, dispar ca prin minune. De asemenea, pe strada Văcărescu este și o secție de poliție locală, iar agenții aplică zilnic amenzi șoferilor care nu parchează regulamentar, dar par a nu-i observa pe cei care comit nestingheriți ilegalități zilnic.

În cadrul acțiunii de miercuri, jandarmii au mai depistat un bărbat ce vindea parfumuri contrafăcute, pe bv. Regele Carol I.

„Numitul K.V. în vârstă de 32 de ani, domiciliat în Alba-Iulia care oferea spre vânzare un număr de 31 de sticluţe care conţineau un lichid colorat, inscripţionate BOOS, susceptibile de a fi contrafăcute. Şi acesta a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, unde parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.
Şi celui de-al doilea bărbat i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată”, au mai transmis jandarmii timișoreni.

- Advertisement -Transfer aeroport

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Urmăriți-ne!

13,690FaniÎmi place
501CititoriConectați-vă
190CititoriConectați-vă
39,800AbonațiAbonați-vă
Galla Events

TIMISUL DE IERI

Dacia 500 – un sfert de veac de la apariţia pe străzi a Lăstun-ului – singura maşină fabricată vreodată la Timişoara FOTO

Primul autoturism românesc de mici dimensiuni - Dacia 500 sau "Lăstun" cum a mai fost cunoscut - s-a fabricat...