AcasăStiriSocialTimișorean amenințat cu PISTOLUL, pe stradă! Jandarmii Grupării Mobile au depistat ”pistolarul”,...

Timișorean amenințat cu PISTOLUL, pe stradă! Jandarmii Grupării Mobile au depistat ”pistolarul”, care avea o armă de airsoft! FOTO

Joi, 26 februarie 2015, în jurul orei 17:00, un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării Mobile din Timişoara, pe timpul executării serviciului de menţinere a ordinii publice în zona Bulevardului Carol I, a observat un bărbat agitat. Acesta a reclamat faptul că a fost ameninţat cu un pistol de către un grup de tineri care au dispărut.

Jandarmii au luat semnalmentele tinerilor şi după două minute, i-au găsit pe aceştia, în curtea unui liceu din apropiere. Acolo, au depistat şase tineri, cu vârste cuprinse între 15 şi 19 ani care au fost conduşi la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara. La controlul corporal, asupra lui P. C. F., în vârstă de 19 ani, a fost găsit un pistol de airsoft.

Jandarmii timişoreni au luat măsura începerii întocmirii actelor de sesizare în vederea săvârşirii infracţiunii de ameninţare.

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniți prin donații folosind PayPal.
Other Amount:
Introdu adresa de e-mail:

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente