Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriEvenimentFondatorii Phoenix, în CONCERT la Timișoara. Nicu Covaci și Moni Bordeianu încep...

Fondatorii Phoenix, în CONCERT la Timișoara. Nicu Covaci și Moni Bordeianu încep turneul ”Vremuri – Remember the ’60s”! Vezi locațiile din țară

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

”Toate-au fost la modă atunci, Toate sunt la modă acum…” este motto-ul pe care se bazează formația Phoenix în cadrul noului turneu național pe care-l are programat în România. ”Vremuri – Remember the ’60s” este un concept care include înfățișarea celor doi fondatori Phoenix într-o ipostază rar întâlnită în decursul carierelor artistice, atât în ceea ce privește repertoriul cât și din punct de vedere al modalității de prezentare.

La începutul anilor ’60 se puneau bazele formației Phoenix, pe atunci ”Sfinții”, revoluționând nu numai ideea evenimentelor live în Timișoara epocii dar și cifrele obișnuite în materia vânzărilor de albume la nivel național. Ceea ce avea să devină ulterior formația-mit a muzicii românești a debutat cu un repertoriu străin, neobișnuit vremurilor.

În concertele turneului ”Vremuri”, Moni Bordeianu se întoarce în fața publicului împreună cu The Beatles, Rolling Stones, The Doors, Kinks, Byrds, Yes, și cu perioada Phoenix care l-a consacrat. Într-o interpretare de excepție a unei muzici de calitate, mereu actuale, realizează un pod peste timp nu numai pentru generațiile care au trăit fenomenul anilor ’60, ci și pentru ascultătorii de toate vârstele care iubesc nemuritorii rock-ului clasic.

Alături de Moni Bordeianu și de Nicu Covaci vor urca pe scenă Dzidek Marcinkiewicz (keyboard, bass) și Roxana Zanga (tobe), iar evenimentele se vor desfășura în locații care permit o atmosferă de apropiere și de comunicare, și o participare activă din partea publicului.

La Timișoara, Phoenix vine chiar de 1 martie, în Club Daos. Concertul va începe la ora 20:00.

În urma unui număr mare de solicitări venite atât din partea fanilor cât și din partea reprezentanților diferitelor locații din țară, numărul concertelor din turneul ”Vremuri – Remember the ’60s” by Nicu Covaci și Moni Bordeianu s-a dublat față de cel prevăzut inițial. Astfel, acestea vor avea loc după cum urmează:
– Oradea – 28 februarie – Queens Pub
– Timișoara – 1 martie – Club Daos
– Reșita – 3 martie – Clubhouse Trust MC,
– Hunedoara – 4 martie – Mystic Lounge
– Craiova – 5 martie – Cafe Teatru Play
– Petroșani – 6 martie – Barock
– Râmnicu Vâlcea – 7 martie – Aby Stage Bar
– Pitești – 8 martie – Hush Club
– București – 13 martie – Berăria H
– Constanța – 14 martie – Club Phoenix
– Buzău – 15 martie – No Limit
– Piatra Neamț – 20 martie – Pub Km 0
– Bacau – 21 martie – Pub S
– Iași – 22 martie – Iași
– Targoviște – 28 martie – Belvedere
– Brașov – 29 martie – Rockstadt

La fiecare concert, câteva zeci de fani norocoși vor câștiga câte un Cd demo din partea formației.
Informațiile despre bilete, posibilități de achiziționare precum și alte detalii vor disponibile în locațiile din fiecare oraș, pe site-ul www.formatia-phoenix.ro si pe pagina de Facebook a liderului Nicu Covaci.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare