AcasăStiriSocialMăcinică reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş

Măcinică reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş

După ce sâmbătă seara în jurul orei 23:20, Măcinică nu a oprit la semnalul poliţiştilor şi a fugit de aceştia rănindul uşor pe şeful Poliţiei Recaş, în această seară în jurul orei 19:00, “Titi ciobanul”, a primit ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore şi a fost introdus în arestul IPJ.

Acesta s-a predat azi dimineaţă la sediul IPJ Timiş, iar după audierile făcute de poliţişti, a fost dus la parchet unde un procuror l-a audiat pe acesta în jur de 5 ore. Măcinică a fost acuzat de două fapte de ULTRAJ, şi fugă de la locul accidentului, iar mâine va fi prezentat din nou unui procuror, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

La introducerea în arestul IPJ Timiş, Măcinică a răspuns la „mişto” întrebărilor adresate de jurnalişti, dar pentru a vedea ce a răspuns “Titi Ciobanul”, urmăriţi filmarea de mai jos. Surse demne de încredere ne-au declarat că maşina ciobanului, ar fi ascunsă într-o pădure undeva în zona Nadăş, iar cel mai probabil mâine anchetatorii se vor deplasa cu Măcinică, la locul unde acesta a ascuns autoturismul.
Vom reveni cu noutăţi legate de cazul ciobanului, care a dat cu maşina peste poliţişti şi a fugit de la locul accidentului.

 

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii!

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

- Advertisment -

Articole recente

Comentarii recente