Transfer aeroport

Accident grav de circulație, joi seară, la ieșire din localitatea Sânandrei, soldat cu decesul unei persoane și trei autoturisme avariate.

Din primele informații, accidentul a fost cauzat de șoferul unui autoturism marca Chevrolet, care circulă dinspre Sânandrei, spre Carani. La ieșire din Sânandrei, acesta a intrat pe sensul opus de mers și a lovit un Peugeot, care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul marca Peugeot a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului, peste 50 de metri, iar Chevrolet-ul a intrat frontal într-un autoturism marca Ford, care circula în spatele Peugeot-ului. Șoferița din Peugeot le-a povestit polițiștilor că s-a trezit cu Chevrolet-ul pe banda sa de mers și nu a apucat să tragă de volan pentru a evita impactul.

La locul accidentului au ajus de urgență echipaje de poliție, pompieri, şi SMURD. Din păcate, șoferul din Chevrolet care a provocat accidentul a murit pe loc, iar cel din Ford a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare că șoferul de la volanul Chevrolet-ului era ciobanul din localitatea Sânpetru, potrivit unui martor de la locul accidentului, care a declarat că îl aștepta să vină la bar și că avea obiceiul de a circula băut cu mașina. Pentru scoaterea cadavrului din autoturism a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare. Șoferul Peugeot-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nici soţia șoferului din Ford, care se afla în mașină, alături de acesta. Circulația în zonă a fost blocată, timp în care polițiștii au făcut cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.