ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Accident MORTAL în apropiere de Timişoara

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Accident grav de circulație, joi seară, la ieșire din localitatea Sânandrei, soldat cu decesul unei persoane și trei autoturisme avariate.

Din primele informații, accidentul a fost cauzat de șoferul unui autoturism marca Chevrolet, care circulă dinspre Sânandrei, spre Carani. La ieșire din Sânandrei, acesta a intrat pe sensul opus de mers și a lovit un Peugeot, care circula regulamentar. În urma impactului, autoturismul marca Peugeot a fost aruncat în șanțul de pe marginea drumului, peste 50 de metri, iar Chevrolet-ul a intrat frontal într-un autoturism marca Ford, care circula în spatele Peugeot-ului. Șoferița din Peugeot le-a povestit polițiștilor că s-a trezit cu Chevrolet-ul pe banda sa de mers și nu a apucat să tragă de volan pentru a evita impactul.

La locul accidentului au ajus de urgență echipaje de poliție, pompieri, şi SMURD. Din păcate, șoferul din Chevrolet care a provocat accidentul a murit pe loc, iar cel din Ford a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale. Se pare că șoferul de la volanul Chevrolet-ului era ciobanul din localitatea Sânpetru, potrivit unui martor de la locul accidentului, care a declarat că îl aștepta să vină la bar și că avea obiceiul de a circula băut cu mașina. Pentru scoaterea cadavrului din autoturism a fost necesară intervenția pompierilor de la descarcerare. Șoferul Peugeot-ului nu a avut nevoie de îngrijiri medicale, nici soţia șoferului din Ford, care se afla în mașină, alături de acesta. Circulația în zonă a fost blocată, timp în care polițiștii au făcut cercetări la fața locului pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor și cauzelor producerii accidentului.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore