ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Cătălin Tiuch: „Avem candidați care pot să-l bată pe Robu”. PSD încă ezită să-și stabilească oamenii care vor candida la alegerile locale

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

La 8-9 luni până la alegerile locale, PSD-ul încă nu are orizonturi clare în ceea ce privește omul care va concura cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Deputatul din partea social-democraților, Cătălin Tiuch, a răspuns evaziv întrebărilor jurnaliștilor cu privire la problema care zace, vizibil, în interiorul PSD.

Întrebat în mod direct despre omul ales pentru alegerile locale din 2016, Cătălin Tiuch a spus că „PSD-ul va ataca alegerile locale cu niște candidați credibili, care vor câștiga alegerile. În mare parte i-am hotărât”. Chiar și așa, deputatul social-democrat a ezitat să nominalizeze pe cineva anume. „Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florin Bîrsășteanu, chiar și Sorin Grindeanu pot fi oamenii veniți din partea partidului nostru. Avem de unde alege, nu trebuie să importăm de niciunde. Eu cred că vor candida toți, unii la Primăria Timișoara, alții pe lista de consilieri municipali”, a continuat Cătălin Tiuch.

Deputatul PSD este de părere că oricare dintre cei menționați îl va putea bate pe Robu, speranța fiind cea mai importantă în cele din urmă. „Oricare dintre cei menționați poate să-l bată pe Robu. Au speranța de partea lor că pot schimba lucrurile în bine. În al doilea rând experiența de până acum atât în mediu privat, dar și în cel administrativ, reprezintă un atuu. Sigur că avem minusuri, nu avem definitivată echipa de la consiliul municipal în forma ei finală. Robu nu a împărțit deloc puterea în primărie și a luat deciziile singur”, a conchis Cătălin Tiuch.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore