Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriPoliticăCătălin Tiuch: „Avem candidați care pot să-l bată pe Robu”. PSD încă...

Cătălin Tiuch: „Avem candidați care pot să-l bată pe Robu”. PSD încă ezită să-și stabilească oamenii care vor candida la alegerile locale

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

La 8-9 luni până la alegerile locale, PSD-ul încă nu are orizonturi clare în ceea ce privește omul care va concura cu Nicolae Robu pentru Primăria Timișoara. Deputatul din partea social-democraților, Cătălin Tiuch, a răspuns evaziv întrebărilor jurnaliștilor cu privire la problema care zace, vizibil, în interiorul PSD.

Întrebat în mod direct despre omul ales pentru alegerile locale din 2016, Cătălin Tiuch a spus că „PSD-ul va ataca alegerile locale cu niște candidați credibili, care vor câștiga alegerile. În mare parte i-am hotărât”. Chiar și așa, deputatul social-democrat a ezitat să nominalizeze pe cineva anume. „Sebastian Răducanu, Marius Craina, Florin Bîrsășteanu, chiar și Sorin Grindeanu pot fi oamenii veniți din partea partidului nostru. Avem de unde alege, nu trebuie să importăm de niciunde. Eu cred că vor candida toți, unii la Primăria Timișoara, alții pe lista de consilieri municipali”, a continuat Cătălin Tiuch.

Deputatul PSD este de părere că oricare dintre cei menționați îl va putea bate pe Robu, speranța fiind cea mai importantă în cele din urmă. „Oricare dintre cei menționați poate să-l bată pe Robu. Au speranța de partea lor că pot schimba lucrurile în bine. În al doilea rând experiența de până acum atât în mediu privat, dar și în cel administrativ, reprezintă un atuu. Sigur că avem minusuri, nu avem definitivată echipa de la consiliul municipal în forma ei finală. Robu nu a împărțit deloc puterea în primărie și a luat deciziile singur”, a conchis Cătălin Tiuch.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare