Dr. Viorel Bucuraș, în stare GRAVĂ la Spitalul Județean din Timișoara. Ce spune Marius Craina despre starea neurologică a specialistului urolog

- Advertisement -
Starea doctorului Viorel Bucuraș se pare că s-a agravat. După ce acesta a suferit acum două zile un stop cardio-respirator și a făcut o tulburare de ritm cardiac, fiind internat la Secția de Cardiologie de la Spitalul Pădurea Verde, astăzi a fost necesară transportarea sa la Spitalul Județean din Timișoara.

Starea specialistului urolog s-a agravat marți, între orele 15.00 – 16.00, atunci când a căzut pur și simplu în cabinetul unui coleg, fiind intubat ulterior. După ce a depășit momentul din punct de vedere cardiologic, singura necunoscută a rămas starea sa neurologică de după accident. Dr. Viorel Bucuraș se află în momentul actual la Spitalul Județean, la terapie intensivă, intubat, și nu se pot preciza cu exactitate leziunile neurologice, în lipsa unor investigații. Totuși, perspectivele sunt sumbre.

Acum este sub control, se fac toate investigațiile necesare, inclusiv cele neurologice, ca să vedem ce fel de efecte neurologice a avut acest stop cardiac. Deocamdată nu pot fi precizate cu exactitate leziunile. Un tomograf a relevat aspect normal. Îi vom face RMN și alte investigații pentru a evalua tot, dar deocamdată este într-o ușoară stare de sedare”, a declarat Marius Craina pentru voceatimisului.ro.

„Cu toții ne rugăm pentru ipoteze favorabile, pentru binele său”, a mai ținut să precizeze Marius Craina.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

Din aceeași categorie

Categorii Populare