Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Dr. Viorel Bucuraș, în stare GRAVĂ la Spitalul Județean din Timișoara. Ce spune Marius Craina despre starea neurologică a specialistului urolog

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Starea doctorului Viorel Bucuraș se pare că s-a agravat. După ce acesta a suferit acum două zile un stop cardio-respirator și a făcut o tulburare de ritm cardiac, fiind internat la Secția de Cardiologie de la Spitalul Pădurea Verde, astăzi a fost necesară transportarea sa la Spitalul Județean din Timișoara.

Starea specialistului urolog s-a agravat marți, între orele 15.00 – 16.00, atunci când a căzut pur și simplu în cabinetul unui coleg, fiind intubat ulterior. După ce a depășit momentul din punct de vedere cardiologic, singura necunoscută a rămas starea sa neurologică de după accident. Dr. Viorel Bucuraș se află în momentul actual la Spitalul Județean, la terapie intensivă, intubat, și nu se pot preciza cu exactitate leziunile neurologice, în lipsa unor investigații. Totuși, perspectivele sunt sumbre.

Acum este sub control, se fac toate investigațiile necesare, inclusiv cele neurologice, ca să vedem ce fel de efecte neurologice a avut acest stop cardiac. Deocamdată nu pot fi precizate cu exactitate leziunile. Un tomograf a relevat aspect normal. Îi vom face RMN și alte investigații pentru a evalua tot, dar deocamdată este într-o ușoară stare de sedare”, a declarat Marius Craina pentru voceatimisului.ro.

„Cu toții ne rugăm pentru ipoteze favorabile, pentru binele său”, a mai ținut să precizeze Marius Craina.

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare