ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Lucrări la intersecția de pe strada Iepurelui, în urma cărora va apărea un nou sens giratoriu. Ce spune Nicolae Robu, care a fost astăzi pe șantier

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Timișoara se află, în momentul de față, într-un șantier în toată regula. La fel se întâmplă și cu zona de la intersecția străzii Iepurelui cu strada Baba Dochia și cu strada Ştefan Octavian Iosif, acolo unde se dorește construirea unui sens giratoriu pentru a descongestiona traficul.

Astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a deplasat în acea zonă în care s-a început să se lucreze, argumentând motivele pentru care s-a recurs la o astfel de intervenție. „Dorim să facem un sens giratoriu pentru că se poate remarca ce nebunie este în trafic în această intersecție. De asemenea, vom amenaja strada Iepurelui, facem și trotuare, pentru că nu au existat. Erau doar niște copaci bătrâni cu rădăcinile ridicate la 30 de centimetri, astfel că tot trotuarul era crăpat. Vor fi amenajate trotuarele, benzile de circulație vor fi cu covor asfaltic, iar bordurile degradate vor fi schimbate. Până la venirea iernii ar trebui să fie totul terminat. Va fi o cu totul altă funcționalitate, dar și alt aspect”, a precizat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore