Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriAdministrațieLucrări la intersecția de pe strada Iepurelui, în urma cărora va apărea...

Lucrări la intersecția de pe strada Iepurelui, în urma cărora va apărea un nou sens giratoriu. Ce spune Nicolae Robu, care a fost astăzi pe șantier

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Timișoara se află, în momentul de față, într-un șantier în toată regula. La fel se întâmplă și cu zona de la intersecția străzii Iepurelui cu strada Baba Dochia și cu strada Ştefan Octavian Iosif, acolo unde se dorește construirea unui sens giratoriu pentru a descongestiona traficul.

Astăzi, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, s-a deplasat în acea zonă în care s-a început să se lucreze, argumentând motivele pentru care s-a recurs la o astfel de intervenție. „Dorim să facem un sens giratoriu pentru că se poate remarca ce nebunie este în trafic în această intersecție. De asemenea, vom amenaja strada Iepurelui, facem și trotuare, pentru că nu au existat. Erau doar niște copaci bătrâni cu rădăcinile ridicate la 30 de centimetri, astfel că tot trotuarul era crăpat. Vor fi amenajate trotuarele, benzile de circulație vor fi cu covor asfaltic, iar bordurile degradate vor fi schimbate. Până la venirea iernii ar trebui să fie totul terminat. Va fi o cu totul altă funcționalitate, dar și alt aspect”, a precizat Nicolae Robu.

[responsive_youtube

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Povești nemuritoare! Primarul Dominic Fritz se ia la trântă imaginară cu clanul Cârpaci, acum, după ce lupta s-a încheiat și e obligat să aplice...

Cu surle și trâmbițe, ieri, primarul Dominic Fritz a anunțat că municipalitatea a chemat...

Ruben Lațcău a semnat în numele lui Nicolae Robu un contract de dirigenție de șantier

Că useriștii au vise umede, ori de câte ori vine vorba despre Nicolae Robu,...