Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSportRobu încurajează Poli şi vrea "să umplem «Dan Păltinişanu»"! Vezi ce final...

Robu încurajează Poli şi vrea „să umplem «Dan Păltinişanu»”! Vezi ce final important are mesajul primarului

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Conştient că partida dintre Poli Timişoara şi Steaua Bucureşti nu va fi deloc facilă, cu atât mai mult cu cât liderul la zi al campionatului românesc nu a suferit vreo înfrângere în actuala ediţie a Ligii I, primarul Timişoarei – Nicolae Robu – face un apel la timişoreni să umple stadionul „Dan Păltinişanu”.

„HAI POLI!
Desigur că meciul cu Steaua va fi unul foarte greu, Steaua fiind, fără îndoiala, o echipă foarte bună, cea mai bună din România, o echipă care a jucat de la egal la egal cu mari echipe ale Europei, o echipă pe care nimeni n-a învins-o în campionatul românesc până acum. Dar, în fotbal, niciun meci nu este dinainte câştigat sau dinainte pierdut!
Haideţi, aşadar, dragi polişti adevăraţi, să umplem „Dan Păltinişanu” şi să ne încurajăm echipa cu încredere în şansele noastre! Iar dacă nu o fi să fie… să nu uităm că în anii noştri de glorie, Steaua ne-a învins o dată aici, la noi acasă, cu 8-1 şi nu s-a sfârşit lumea! Vorbim, totuşi, despre un joc, chiar dacă el produce multă patimă.
HAI POLI ! ASTĂZI ŞI-NTOTDEAUNA! LA BINE ŞI LA RĂU!
P.S. Nu uitaţi: AVEM PALMARESUL!” a scris Nicolae Robu pe Facebook.

Partida Poli Timişoara – Steaua Bucureşti are loc în această seară, de la ora 21:30, pe stadionul Dan Păltinişanu, acolo unde suporterii timişoreni sunt aşteptaţi cu cât mai multe însemne ale Politehnicii alb-violete: tricouri, fulare, steaguri şi tot arsenalul pentru un spectacol desăvârşit.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare