Tânărul Cătălin Pintea, arădean la origine, a fost prezent pe scena Operei Române din Timişoara pentru a impresiona publicul, dar mai ales juriul de la „Românii au talent”. Acesta a executat un număr de magie care, iniţial a părut extrem de banal, însă totul a luat o întorsătură interesantă odată cu partea finală a reprezentaţiei sale.

Cătălin i-a pus pe Mihai Petre, pe Andra, pe Andi Moisescu, dar şi pe Smiley şi apoi pe Pavel Bartoş să coloreze un şablon făcut de el, în orice ordine doreau aceştia să-şi aleagă culorile. La fianlul numărului, arădeanul s-a dezbrăcat şi era echipat, pe sub ţinuta de scenă, exact aşa cum au colorat cei trei juraţi şablonul oferit de magician la intrarea pe scenă.

Vezi mai jos numărul lui Cătlin Pintea, o reprezentaţi care l-a făcut pe Mihai Petre să exclame: „M-a făcut praf!”, arădeanul calificându-se în semifinala concursului cu trei de „DA”.

 

Foto:romaniiautalent.protv.ro

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.