Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDEZASTRUL din Pro Tv aduce schimbări majore şi la "Românii au talent"...

DEZASTRUL din Pro Tv aduce schimbări majore şi la „Românii au talent” Vezi ce se întâmplă cu show-ul

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV discută cu două vedete pentru a accede, din câte se pare, în juriul „Românii au talent”: Cabral şi Mihai Bendeac.

“Românii au talent continuă cu un nou sezon, prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş. Programul preselecţiilor va fi stabilit după încheierea preselecţiilor actuale pentru MasterChef şi Vocea României. Căutăm în permanenţă să aducem îmbunătăţiri în formatele noastre, care să garanteze mai multă calitate în ceea ce oferim telespectatorilor. Schimbările se pot regăsi fie în aspectul show-ului, precum decor, lumini, sunet, grafică, fie în crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care să fie reprezentative pentru respectivul format şi apreciate de public. Părerea publicului este un criteriu major în definirea formatelor, iar noi dorim să răspundem opiniei telespectatorilor, fără a face compromisuri. Analizăm permanent trendurile şi opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătăţire, nu ne ferim să o facem”, a punctat Alina Btratu, Communication Manager Pro TV.

Din informaţiile Paginademedia.ro, două nume sunt vizate pentru viitorul show-ului „Românii au talent”: Mihai Bendeac (care în această primăvară a realizat, la Prima TV, Jurnalul unui burlac) şi Cabral (singurul prezentator păstrat de Pro TV după restructurarea echipei de la Acasă TV). Pro TV nu a comentat aceste variante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare