Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

DEZASTRUL din Pro Tv aduce schimbări majore şi la „Românii au talent” Vezi ce se întâmplă cu show-ul

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Potrivit informațiilor Paginademedia.ro, Pro TV discută cu două vedete pentru a accede, din câte se pare, în juriul „Românii au talent”: Cabral şi Mihai Bendeac.

“Românii au talent continuă cu un nou sezon, prezentat de Smiley şi Pavel Bartoş. Programul preselecţiilor va fi stabilit după încheierea preselecţiilor actuale pentru MasterChef şi Vocea României. Căutăm în permanenţă să aducem îmbunătăţiri în formatele noastre, care să garanteze mai multă calitate în ceea ce oferim telespectatorilor. Schimbările se pot regăsi fie în aspectul show-ului, precum decor, lumini, sunet, grafică, fie în crearea de noi personaje sau aducerea pe ecran a unor vedete care să fie reprezentative pentru respectivul format şi apreciate de public. Părerea publicului este un criteriu major în definirea formatelor, iar noi dorim să răspundem opiniei telespectatorilor, fără a face compromisuri. Analizăm permanent trendurile şi opiniile publicului, iar atunci când constatăm că acestea semnalează nevoia de îmbunătăţire, nu ne ferim să o facem”, a punctat Alina Btratu, Communication Manager Pro TV.

Din informaţiile Paginademedia.ro, două nume sunt vizate pentru viitorul show-ului „Românii au talent”: Mihai Bendeac (care în această primăvară a realizat, la Prima TV, Jurnalul unui burlac) şi Cabral (singurul prezentator păstrat de Pro TV după restructurarea echipei de la Acasă TV). Pro TV nu a comentat aceste variante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Spălatul pe mâini! Primăria Giroc își recuperează prejudiciul de 350.000 euro, rezultat din contractele ilegale de asistență juridică, nu de la artizanii care i...

Trei contracte, mari și late, având ca obiect servicii juridice de asistență și reprezentare,...

Liberul arbitru! Primăria Timișoara a refuzat să facă plângere penală împotriva antreprenorului general de la Pasajul Solventul, deși constructorul a pus în circulație un...

Când vine vorba despre respectarea legii, în ceea ce privește omisiunea sesizării, dispozițiile articolului...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Andra va cânta în deschidere, la Parcul Crăciunului! Timișorenii vor avea parte de o serie de surprize

Sâmbătă, 4 decembrie, la Muzeul Satului Bănățean, se va deschide primul Parc de Crăciun...

Vacantele achizitionate online, mai scumpe cu 4%. Cele offline, plus 22%, fata de 2018

La nivel mondial, industria turismului online a crescut, de la an la an, iar...

Start-up-ul romanesc FLOW face concurenta Societatii de Transport Public Timisoara, cu trotinete

FLOW, serviciul de închiriere de trotinete electrice a ajuns și în vest. Timișorenii se...