Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriDan Negru acuză televiziunile: "În zece ani nu au fost în stare...

Dan Negru acuză televiziunile: „În zece ani nu au fost în stare să inventeze noi personaje!”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Prezentatorul celor mai bune eisiuni de divertisment râde cu un ochi, iar cu altul plânge. Dan Negru susţine că televiziunile din România nu sunt în stare să inventeze noi personaje, acesta susţinând că exceptându-i pe Smiley şi Pavel Bartoş, aceiaşi oameni duc greul în televiziuni. Pe de-o parte acest fapt este de bun augur pentru timişorean, însă denotă şi incompetenţa televiziunilor de a „descoperi talente” în acest domeniu.

grafic vedete tv„În 10 ani televiziunile din România n-au fost în stare să inventeze noi personaje! Fix acu’ 10 ani, în aprilie 2004, Gallup publica un sondaj cu preferinţele copiilor. Dintre vedetele menţionate în clasament în 2004 aproape toate fac legea în showbiz şi azi. Copiii care atunci aveau 10 ani acu’ au 20! E inexplicabilă impotenţa programelor de tv de a impune noi vedete! Exceptându-i pe Smiley şi Bartoş, în 10 ani n-a apărut nimic! La Prima Tv programul de forţă a rămas tot Cronica Cârcotaşilor iar la Kanal D în audienţe contează doar Suleyman. Programele de Paşte din 2014 au avut aceleaşi personaje ca-n 2004: Răduleasca dansează, Negru prezintă, Vasile Muraru face glume, Brenciu cântă şi Stela Popescu joacă într-o comedie! Iată sondajul Gallup de acu’ 10 ani” a scris Dan Negru pe pagina sa oficială de Facebook, acolo unde a postat şi imaginea alăturată.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare