ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

INCOMPETENȚA IPJ Timiș, dovedită de rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, în cazul ciobanului Vasilică Măcinică

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Moment jenant pentru cei din cadrul IPJ Timiș, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara l-au trimis în judecată pe Vasilică Măcinică, ciobanul care l-a lovit cu mașina pe șeful Poliției Recaș. Dacă la momentul în care s-a petrecut fapta reprezentanții IPJ Timiș au încercat să ascundă incompetența factorilor decizionali din inspectorat, faptul că nu au fost capabili să coordoneze căutările conform procedurii și, mai mult, susțineau că șeful Poliției Recaș ar fi fost lovit cu mașina de către cioban, dar că infracțiunea nu a fost una gravă, rechizitoriul îi contrazice total pe aceștia.

Astfel, procurorii l-au trimis în judecată pe Vasilică Măcinică, care nu doar că l-a lovit cu mașina pe șeful Poliției Recaș, dar a accidentat încă un polițist! Ciobanul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de ultraj, iar în aceste momente se află în spatele gratiilor, în arest preventiv.

Drept urmare, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș îi contrazic pe cei de la IPJ Timiș și au ținut să dezvăluie întreaga infracțiune a ciobanului care a fugit de la fața locului. „În rechizitoriul întocmit în cauză, în fapt, a fost reţinut că în data de 03.10.2015, inculpatul Măcinică Vasile a lovit în mod intenţionat, cu autoturismul marca Audi cu care se deplasa pe un drum judeţean din Timiş, doi lucrători de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care au încercat să-l oprească cu prilejul unui control în trafic, producând ambilor leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara”, au transmis procurorii.

Deci domnule Malcoci, credeţi că v-aţi făcut bine datoria faţă de colegii dumneavoastră?!? Nu de alta dar încă mai sunteţi „LIDER DE SINDICAT”? Halal „apărare” le oferiţi polițiștilor….. În afară de a mai da pe la unii care se cred „mari jurnalişti de investigație” informaţii FALSE, cu ce vă mai ocupaţi prin IPJ Timiş? Doar așa de curiozitate.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore