Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriINCOMPETENȚA IPJ Timiș, dovedită de rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe...

INCOMPETENȚA IPJ Timiș, dovedită de rechizitoriul procurorilor de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara, în cazul ciobanului Vasilică Măcinică

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Moment jenant pentru cei din cadrul IPJ Timiș, după ce procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Timișoara l-au trimis în judecată pe Vasilică Măcinică, ciobanul care l-a lovit cu mașina pe șeful Poliției Recaș. Dacă la momentul în care s-a petrecut fapta reprezentanții IPJ Timiș au încercat să ascundă incompetența factorilor decizionali din inspectorat, faptul că nu au fost capabili să coordoneze căutările conform procedurii și, mai mult, susțineau că șeful Poliției Recaș ar fi fost lovit cu mașina de către cioban, dar că infracțiunea nu a fost una gravă, rechizitoriul îi contrazice total pe aceștia.

Astfel, procurorii l-au trimis în judecată pe Vasilică Măcinică, care nu doar că l-a lovit cu mașina pe șeful Poliției Recaș, dar a accidentat încă un polițist! Ciobanul a fost trimis în judecată pentru infracțiunea de ultraj, iar în aceste momente se află în spatele gratiilor, în arest preventiv.

Drept urmare, procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș îi contrazic pe cei de la IPJ Timiș și au ținut să dezvăluie întreaga infracțiune a ciobanului care a fugit de la fața locului. „În rechizitoriul întocmit în cauză, în fapt, a fost reţinut că în data de 03.10.2015, inculpatul Măcinică Vasile a lovit în mod intenţionat, cu autoturismul marca Audi cu care se deplasa pe un drum judeţean din Timiş, doi lucrători de poliţie aflaţi în exercitarea atribuţiilor de serviciu, care au încercat să-l oprească cu prilejul unui control în trafic, producând ambilor leziuni ce au necesitat 2-3 zile de îngrijiri medicale. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Judecătoriei Timişoara”, au transmis procurorii.

Deci domnule Malcoci, credeţi că v-aţi făcut bine datoria faţă de colegii dumneavoastră?!? Nu de alta dar încă mai sunteţi „LIDER DE SINDICAT”? Halal „apărare” le oferiţi polițiștilor….. În afară de a mai da pe la unii care se cred „mari jurnalişti de investigație” informaţii FALSE, cu ce vă mai ocupaţi prin IPJ Timiş? Doar așa de curiozitate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare