Evaziune fiscală ce depăşeşte 200.000 de lei, poate trimite un bărbat din Serbia după gratii. Fapta a comis-o la Timişoara

- Advertisement -

Miercuri, 23 octombrie 2013, în urma activităţilor de cercetare penală desfăşurate, poliţiştii Serviciului de Investigare a Fraudelor, cu avizul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiş, au dispus începerea urmăririi penale fată de B. B., cetăţean sârb, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală.

Bărbatul din ţara vecină, în perioada iunie 2009 – iunie 2010, în calitate de administrator al unei societăţi comerciale din Timişoara, cu obiect de activitate comerţul cu cereale, ar fi efectuat operaţiuni comerciale de vânzare către mai multe societăţi comerciale din tară, care nu au fost înregistrate în evidenţele contabile şi, totodată, nedeclarate organelor fiscale.

Prejudiciind creat bugetului consolidat al statului este estimat la peste 212.000 de lei. Oamenii legii continuă cercetările în dosarul penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de evaziune fiscală, în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a suspectului şi recuperării prejudiciului cauzat.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img