Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Jurnalista Lia Lucia Epure, profesoară de bune maniere la IPJ Timiş. Cum încalcă ordinele chestorului Mirescu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
80,000FaniÎmi place
587CititoriConectați-vă
1,105CititoriConectați-vă
194CititoriConectați-vă
50,056AbonațiAbonați-vă

Agenţii de poliţie care muncesc în cadrul IPJ Timiş sunt lipsiţi de educaţie. Nu o spunem noi cei de la Vocea Timişului, ci acţiunile conducerii instituţiei.

Mai exact, după plecarea chestorului Ion Mirescu pe post de adjunct al Poliţiei Române, conducerea IPJ Timiş a fost preluată în regim de interimat de comisarul Dan Stoicănescu. Incă de pe vremea când Inspector Sef era Mirescu, la IPJ Timis se predau cursuri de bune maniere pentru agenţi, cursuri susţinute de jurnalista Lia Lucia Epure. Iar „profesoara” beneficiază de privilegii care ar fi fost de neconceput pe vremea când în fruntea IPJ era Ion Mirescu. Acesta a interzis printr-o notă internă ca angajaţii din cadrul inspectoratului să îşi mai lase maşinile în parcarea IPJ. Jurnalista Epure pare să nu aibă habar de un asemenea ordin, parcându-şi maşina fix în curtea IPJ Timiş. Purtătorul de cuvânt al IPJ Timiş, Ionuţ Bocancea a declarat pentru Vocea Timişului că „domnul Stoicănescu a transmis că doamna jurnalist are voie să parcheze maşina în curtea IPJ întrucât desfăşoară nişte activităţi cu colegii noştri”.

Amintim că în trecut agenţii de la Poliţia Rutieră au urmat cursuri de balet… pentru a dirija traficul cu graţie.

[responsive_youtube

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare