ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Poliția Locală amendează mai ”TARE” decât cea Națională, la Timișoara. 1.000 de lei pentru ”muzica la MAXIM”

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

În urma unei sesizări telefonice primite din partea unui cetățean, polițiștii locali s-au deplasat ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, pe strada Lorena nr. 72, unde s-a reclamat faptul că se aude muzica la intensitate mare care tulbură liniștea vecinilor.

La fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, la adresa menționată fiind organizată o petrecere–nuntă. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana care locuiește la adresa respectivă și a organizat eventimentul, în persoana lui M. I., de 37 de ani.

Cel în cauză a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată, deoarece a organizat o petrecere cu caracter privat și a utilizat aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor din zonă, în spațiu neacoperit, respectiv în curtea imobilului.

PS: Polițiștii Locali dovedesc cu această ocazie că au ”tupeu” mai mare decât colegii lor de la IPJ Timiș, motiv pentru care s-ar impune ca timișorenii, atunci când întâmpină astfel de probleme să apeleze mai degrabă la serviciile acetora, decât la 112.

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore