Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialPoliția Locală amendează mai ”TARE” decât cea Națională, la Timișoara. 1.000 de...

Poliția Locală amendează mai ”TARE” decât cea Națională, la Timișoara. 1.000 de lei pentru ”muzica la MAXIM”

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

În urma unei sesizări telefonice primite din partea unui cetățean, polițiștii locali s-au deplasat ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, pe strada Lorena nr. 72, unde s-a reclamat faptul că se aude muzica la intensitate mare care tulbură liniștea vecinilor.

La fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, la adresa menționată fiind organizată o petrecere–nuntă. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana care locuiește la adresa respectivă și a organizat eventimentul, în persoana lui M. I., de 37 de ani.

Cel în cauză a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată, deoarece a organizat o petrecere cu caracter privat și a utilizat aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor din zonă, în spațiu neacoperit, respectiv în curtea imobilului.

PS: Polițiștii Locali dovedesc cu această ocazie că au ”tupeu” mai mare decât colegii lor de la IPJ Timiș, motiv pentru care s-ar impune ca timișorenii, atunci când întâmpină astfel de probleme să apeleze mai degrabă la serviciile acetora, decât la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Film artistic! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi de la firma ”Tudo” confundă extrem de grav ficțiunea cu realitatea!

Ca să o scurtăm: Simon Petru Drăgoi este una și aceeași persoană cu cel...

De-ale carnavalului! TaximeTRISTUL-activist Simi Drăgoi, spaima autorităților publice, șoferilor și a societăților de asigurări auto

Mai mult ca sigur, numele de Simion Petru Drăgoi nu spune mai nimic opiniei...

Șah-mat! Chestorul de poliție Alin Petecel i-a scos din cap luptele greco-romane prefectului PSD Mihai Ritovoiu

Pe zi ce trece, prefectul PSD de Timiș, economistul Mihai Ritivoiu, se apropie tot...