politia-locala

În urma unei sesizări telefonice primite din partea unui cetățean, polițiștii locali s-au deplasat ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, pe strada Lorena nr. 72, unde s-a reclamat faptul că se aude muzica la intensitate mare care tulbură liniștea vecinilor.

La fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, la adresa menționată fiind organizată o petrecere–nuntă. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana care locuiește la adresa respectivă și a organizat eventimentul, în persoana lui M. I., de 37 de ani.

Cel în cauză a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată, deoarece a organizat o petrecere cu caracter privat și a utilizat aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor din zonă, în spațiu neacoperit, respectiv în curtea imobilului.

PS: Polițiștii Locali dovedesc cu această ocazie că au ”tupeu” mai mare decât colegii lor de la IPJ Timiș, motiv pentru care s-ar impune ca timișorenii, atunci când întâmpină astfel de probleme să apeleze mai degrabă la serviciile acetora, decât la 112.