12.9 C
Timișoara
vineri,26,februarie,2021
Acasă Stiri Social Poliția Locală amendează mai ”TARE” decât cea Națională, la Timișoara. 1.000 de...

Poliția Locală amendează mai ”TARE” decât cea Națională, la Timișoara. 1.000 de lei pentru ”muzica la MAXIM”

În urma unei sesizări telefonice primite din partea unui cetățean, polițiștii locali s-au deplasat ieri după-amiază, în jurul orei 17:00, pe strada Lorena nr. 72, unde s-a reclamat faptul că se aude muzica la intensitate mare care tulbură liniștea vecinilor.

La fața locului s-a constatat că aspectele sesizate se confirmă, la adresa menționată fiind organizată o petrecere–nuntă. Polițiștii locali au luat legătura cu persoana care locuiește la adresa respectivă și a organizat eventimentul, în persoana lui M. I., de 37 de ani.

Cel în cauză a fost sancționat cu 1.000 lei conform Legii 61/1991 republicată, deoarece a organizat o petrecere cu caracter privat și a utilizat aparatură muzicală la intensitate de natură a tulbura liniștea locuitorilor din zonă, în spațiu neacoperit, respectiv în curtea imobilului.

PS: Polițiștii Locali dovedesc cu această ocazie că au ”tupeu” mai mare decât colegii lor de la IPJ Timiș, motiv pentru care s-ar impune ca timișorenii, atunci când întâmpină astfel de probleme să apeleze mai degrabă la serviciile acetora, decât la 112.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Articole recente

Comentarii recente