Legea-i lege, nu tocmeală – așa zice o veche vorbă din popor. O vorbă pe care o ştie toată lumea, mai puţin cms. Doinel Malcoci, se pare.

Altfel, nu se explică de ce liderul de sindicat al IPJ Timiş se încăpățânează să dovedească, cu fiecare ocazie pe care o are, că domnia sa funcționează după reguli propri! Probabil, aşa e cârmuit şi Inspectoratul de Poliție Timiş: fiecare face ce-l taie capul şi execută doar ce vor muşchii lor….

Imediat după instalarea în funcția de șef al IPJ, chestorul Ion Mirescu a dat un ordin intern ca tot personalul din cadrul instituției să nu își mai parcheze mașinile în curtea IPJ Timiș, ci pe străzile din împrejurimile sediului de pe Take Ionescu, în locurile sau parcările special amenajate. Tocmai din lipsă acută de spațiu! Dacă majoritatea angajaților şi polițiștilor din cadrul IPJ s-au conformat, șeful sindicatului polițiștilor din IPJ, Doinel Malcoci, nu pare să fie tare speriat de regulile impuse de Mirescu. Că doar ce poate să-i facă un chestor unui comisar!?

Vocea Timișului a intrat în posesia unor fotografii făcute în data de 01.01.2017, în care mașina lui Malcoci apare staționată în parcarea instituției şi chiar în garajul IPJ, la căldurică. Chestionat în legătura cu acest aspect, şeful IPJ Timiș, Ion Mirescu, a declarat pentru Vocea Timişului: „o să verific, astăzi este o zi mai deosebită, dar nu există excepții. Vă mulțumesc pentru informații, o să văd, trimiteți imaginile pe adresa colegelor de la comunicare”.

Reprezentanții IPJ Timiș, au mai transmis ca: ,,conducerea Inspectoratului Județean Timiș, nu tolerează astfel de comportamente, a dispus efectuarea de cercetări si dispunerea masurilor in consecință.”

Informaţiile publicate de VOCEA TIMISULUI pot fi preluate doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea în lead a sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.