Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Pe cms sef Doinel Malcoci îl doare la ,,patină” de ordinele chestorului Ion Mirescu

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
Timișoara
câțiva nori
-2.3 ° C
-0.9 °
-2.8 °
89 %
3.1kmh
12 %
joi
8 °
vin
18 °
sâm
16 °
Dum
6 °
lun
-0 °
Legea-i lege, nu tocmeală – așa zice o veche vorbă din popor. O vorbă pe care o știe toată lumea, mai puţin cms. Doinel Malcoci, se pare.

Altfel, nu se explică de ce liderul de sindicat al IPJ Timiş se încăpățânează să dovedească, cu fiecare ocazie pe care o are, că domnia sa funcționează după reguli propri! Probabil, aşa e cârmuit şi Inspectoratul de Poliție Timiş: fiecare face ce-l taie capul şi execută doar ce vor muşchii lor….

Imediat după instalarea în funcția de șef al IPJ, chestorul Ion Mirescu a dat un ordin intern ca tot personalul din cadrul instituției să nu își mai parcheze mașinile în curtea IPJ Timiș, ci pe străzile din împrejurimile sediului de pe Take Ionescu, în locurile sau parcările special amenajate. Tocmai din lipsă acută de spațiu! Dacă majoritatea angajaților şi polițiștilor din cadrul IPJ s-au conformat, șeful sindicatului polițiștilor din IPJ, Doinel Malcoci, nu pare să fie tare speriat de regulile impuse de Mirescu. Că doar ce poate să-i facă un chestor unui comisar!?

Vocea Timișului a intrat în posesia unor fotografii făcute în data de 01.01.2017, în care mașina lui Malcoci apare staționată în parcarea instituției şi chiar în garajul IPJ, la căldurică. Chestionat în legătura cu acest aspect, şeful IPJ Timiș, Ion Mirescu, a declarat pentru Vocea Timişului: „o să verific, astăzi este o zi mai deosebită, dar nu există excepții. Vă mulțumesc pentru informații, o să văd, trimiteți imaginile pe adresa colegelor de la comunicare”.

Reprezentanții IPJ Timiș, au mai transmis ca: ,,conducerea Inspectoratului Județean Timiș, nu tolerează astfel de comportamente, a dispus efectuarea de cercetări si dispunerea masurilor in consecință.”

Urmărește-ne pe Google News

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
Captcha verification failed!
Scorul utilizatorului captcha a eșuat. va rog sa ne contactati!

Susțne-ne activitatea! Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare