Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Cu permisul SUSPENDAT, a provocat un accident și apoi a fugit de la fața locului, la Ictar Budinț

Publicat in

Vocea Timișului va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.
FLIGHT FESTIVAL 2023

Sâmbătă, 25 octombrie 2014, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Topolovăţu Mare au fost sesizaţi despre producerea unui accident pe raza localităţii Ictar Budinţ. Ajunși la fața locului, oamenii legii au constatat că şoferul unui un autoturism a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, intrând în coliziune cu un autoturism parcat regulamentar.

În urma impactului, autoturismul parcat a fost proiectat într-un stâlp de electricitate, care a fost distrus. Accidentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă după producerea incidentului rutier, şoferul, un bărbat de 44 de ani, a părăsit locul faptei, fiind identificat ulterior de poliţişti.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul reţinut, exercitarea dreptului de a conduce fiindu-i suspendată. Bărbatul s-a ales cu dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Comentarii recente

Articole asemănătoare