Comercianții de la Târgul de Antichități și Handmade din Timișoara, amendați pentru că vindeau altceva decât erau autorizați

Poliția Locală din Timișoara este nevoită să intervină în tot mai multe ”misiuni”, chiar dacă numărul oamenilor legii angajați de municipalitate rămâne același.

Polițiștii din cadrul Serviciului Inspecție Comercială, împreună cu un reprezentant al Biroului Autorizare Activități Comerciale din cadrul Primăriei au efectuat un control pe strada Mărășești, la Târgul de antichități și handmade, existând date că persoanele care efectuează activități comerciale vând cu totul altceva decât ce au înscris pe autorizații.

În urma verificărilor s-a constatat că într-adevăr șase din cei opt comercianți care se aflau în locația respectivă nu au respectat specificul aprobat al târgului, motiv pentru care cei în cauză au fost sancționați cu amenzi în valoare de 1.200 lei conform HCL 139/2011. De asemenea, organizatorul evenimentului a fost sancționat cu 500 lei deoarece nu a respectat tipul de comerț aprobat prin avizul dat de Comisia de Ordine Publică din cadrul Primăriei Municipiului Timișoara.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img