Vocea Timișului va susține permanent adevărul!
AcasăȘtiriSocialReglare de conturi în stil MAFIOT pe Calea Aradului din Timişoara UPDATE...

Reglare de conturi în stil MAFIOT pe Calea Aradului din Timişoara UPDATE Ultimele informații

Publicat in

VOCEA TIMISULUI va susține permanent adevărul mai presus de putere, viitorul mai presus de trecut, cinstea mai presus de confortul financiar, știrea mai presus de editorial și capacitatea de decizie mai presus de diplomația compromisului.

Din primele informaţii de la locul incidentului, ar fi vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot, care s-a derulat acum aproximativ o oră în faţa unei săli de fitness de pe Calea Aradului.

Un bărbat neidentificat până în prezent, a tras trei focuri de armă asupra altui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Poliţiştii şi criminaliştii se află la locul faptei în acest moment şi derulează cercetări. Bărbatul împuşcat se afla într-un BMW X6 de culoare albă şi deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul. Pe surse am afltat că bărbatul împuşcat este un fost ,,locotenent” a lui Zaher Iskandarani, pe numele lui Fadi Jamil, iar acesta a ajuns la Spitalul Clinic Municipal împuşcat în mână.

UPDATE 1: Spre bărbat au fost trase trei focuri de armă, două dintre acestea lovind portierele maşinii iar al treilea a ajuns în mâna bărbatului. Acesta a avut noroc dacă putem spune aşa, iar medicii au reuşit să-i scoată glonţul din braţ și se afla în operație și la ora aceasta.

UPDATE 2: Surse apropiate de Zaher, ne-au spus că pe vremuri Fadi îi administra firmele acestuia. Cei doi sunt verişori primari şi s-au înţeles foarte bine o perioadă de timp. La un moment dat, spun sursele apropiate celor doi, Fadi i-ar fi dat un ,,tun” lui Zaher de vreo două milioane de euro şi cel mai probabil acesta caută acum răzbunare. Vom încerca să aflăm cât mai multe detalii legate de această răzbunare şi de la ce ar fi pornit totul.

UPDATE 3 Surse din anturajul lui Fadi dezmint informaţiile conform cărora acesta ar fi furat bani de la Zaher Iskanadarani.
„Nu e adevărat, el are bani la Zaher. Asta nu știu, e a doua oară când face treaba asta (n.r – când încearcă să îl omoare pe Fadi ). Acuma e bine. Procuratura a venit cu procuror special din București, că e crimă. Ăl mic e tot timpul drogat (n.r – fiul lui Zaher). Pietena lui ăl mic este o avocată care a spus că acum două luni s-au dus la Arad să caute un criminal. O să vedeți ce iese, de tâmpit ce e. Este o avocată care i-a spus lui Fadi și acuma s-au dus. Ăla mic se droghează non stop”, a declarat pentru Vocea Timişului un apropiat de-al victimei care acum se află în spital.

Vom reveni cu detalii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Ultimele articole

Pe calendar! ANAF și IPJ Timiș se roagă de Primăria Giroc să pună la dispoziție documentele tehnice care au stat la baza imobilelor construite...

Partea senzațională a investigației noastre jurnalistice de azi nu e neapărat că administrația locală...

Țigări, în valoare de 1,5 milioane euro, confiscate de polițiștii de frontieră bănățeni

În data de 26.11.2022, ora 00.05, polițiștii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al...

Comentarii recente

Articole asemănătoare

Asta înseamnă să fii POLIŢIST!!! Un poliţist din Jimbolia a folosit armamentul din dotare după ce a fost atacat cu cuţitul de un bărbat...

Incident grav ieri seară în Jimbolia, unde un bărbat în stare de ebrietate teroriza...

UPDATE: Maşina lui Măcinică, găsită de poliţişti la marginea unei păduri din Herneacova

După ce ieri v-am promis că vom reveni cu noutăţi legate de ancheta în...

Măcinică reţinut pentru 24 de ore şi introdus în arestul IPJ Timiş

După ce sâmbătă seara în jurul orei 23:20, Măcinică nu a oprit la semnalul...