Reglare de conturi în stil MAFIOT pe Calea Aradului din Timişoara UPDATE Ultimele informații

- Advertisement -

Din primele informaţii de la locul incidentului, ar fi vorba despre o reglare de conturi în stil mafiot, care s-a derulat acum aproximativ o oră în faţa unei săli de fitness de pe Calea Aradului.

Un bărbat neidentificat până în prezent, a tras trei focuri de armă asupra altui bărbat în vârstă de aproximativ 40 de ani. Poliţiştii şi criminaliştii se află la locul faptei în acest moment şi derulează cercetări. Bărbatul împuşcat se afla într-un BMW X6 de culoare albă şi deocamdată nu se ştie de la ce a pornit scandalul. Pe surse am afltat că bărbatul împuşcat este un fost ,,locotenent” a lui Zaher Iskandarani, pe numele lui Fadi Jamil, iar acesta a ajuns la Spitalul Clinic Municipal împuşcat în mână.

UPDATE 1: Spre bărbat au fost trase trei focuri de armă, două dintre acestea lovind portierele maşinii iar al treilea a ajuns în mâna bărbatului. Acesta a avut noroc dacă putem spune aşa, iar medicii au reuşit să-i scoată glonţul din braţ și se afla în operație și la ora aceasta.

UPDATE 2: Surse apropiate de Zaher, ne-au spus că pe vremuri Fadi îi administra firmele acestuia. Cei doi sunt verişori primari şi s-au înţeles foarte bine o perioadă de timp. La un moment dat, spun sursele apropiate celor doi, Fadi i-ar fi dat un ,,tun” lui Zaher de vreo două milioane de euro şi cel mai probabil acesta caută acum răzbunare. Vom încerca să aflăm cât mai multe detalii legate de această răzbunare şi de la ce ar fi pornit totul.

UPDATE 3 Surse din anturajul lui Fadi dezmint informaţiile conform cărora acesta ar fi furat bani de la Zaher Iskanadarani.
„Nu e adevărat, el are bani la Zaher. Asta nu știu, e a doua oară când face treaba asta (n.r – când încearcă să îl omoare pe Fadi ). Acuma e bine. Procuratura a venit cu procuror special din București, că e crimă. Ăl mic e tot timpul drogat (n.r – fiul lui Zaher). Pietena lui ăl mic este o avocată care a spus că acum două luni s-au dus la Arad să caute un criminal. O să vedeți ce iese, de tâmpit ce e. Este o avocată care i-a spus lui Fadi și acuma s-au dus. Ăla mic se droghează non stop”, a declarat pentru Vocea Timişului un apropiat de-al victimei care acum se află în spital.

Vom reveni cu detalii.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore

Articole asemănătoare

spot_imgspot_img

Din aceeași categorie

Categorii Populare

spot_imgspot_img