ANUNȚURI

Societățile comerciale : AVCOZ EDIL S.R.L. , VCN DEVELOPMENT VEST SRL , SPAB CONSTRUCT VEST S.R.L. ,  SPO DEVELOPMENT BUILD INVEST S.R.L. , BAV DEVELOPMENT BUILD S.R.L. , anunță publicul interesat că au obținut autorizațiile de construire cu nr. 168 , respectiv cu nr. 169 din data de 13.03.2024 , emise de Primărie Timișoara, jud. Timiș , privind obiectivul începerii lucrărilor de construcții pentru proiectele ELIZA 2 și ELIZA 3 , imobile de locuințe colective , în regim  P+2E+ER , în Timișoara , pe strada Grigore Alexandrescu , jud Timiș .

Cele mai citite articole în ultima săptămână

Din aceeași categorie

Traficant de țigări, reținut de polițiști cu focuri de armă la Deta

Vocea Timișului va susține permanent adevărul!

Poliţiştii de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Deta au descoperit in flagrant un cetatean roman in timp ce trecea peste frontiera verde cantitatea de aproximativ 12500 pachete de tigari. Pentru somarea acestuia au fost folosite focuri de arma.

Azi noapte, în jurul orei 03.00, la SPF Deta, s-a efectuat o actiune pe linia combaterii contrabandei cu produse acizabile in zona de competenta. Astfel, o patrula de supraveghere a frontierei de stat a observat un barbat care transporta dinspre Serbia inspre Romania, peste frontiera colete voluminoase.

Politistii de frontiera au demarat o actiune de retinere in flagrant a persoanei in cauza. Barbatul a fost somat prin voce, pentru ca acesta a ignorat somatiile au fost trase in plan vertical trei focuri de avertisment, dar persoana in cauza nu s-a oprit si a cazut intr-un sant in fasia de protectie a statului. Politistii de frontiera au acordat primul ajutor si au chemat ambulanta care l-a transportat pe barbat la spital pentru investigatii medicale.

Cu ocazia controlului fizic al celor 18 colete, lucrătorii noştri au descoperit o cantitate de aproximativ 12.500 pachete de ţigări marca “Marble”, care erau transportate de cetateanul român Grigore P., domiciliat pe raza judeţului Cluj în vârstă de 31 de ani. Ca urmare a celor constatate sunt efectuate verificări in cauza, la final întreaga cantitate de ţigări descoperită va fi ridicată în vederea confiscării.

Cetățeanul roman, s-a ales cu dosar penal pentru săvărşirea infracţiunii de contrabandă si trecere ilegala a frontierei de stat.

foto:arhiva

- Advertisement -
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Tiberiu Kiss-Radu Constantin
Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține! Click aici-citeste condiţiile de utilizare ale site-ului www.voceatimisului.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Cele mai citite articole în ultimele 48 de ore